Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SaznajI ima neka kod sata u zgradi traži samo 40e ali jbg nemam broj
Jel si nazvao ili preko wappaMeni je rekla 80 e bez bonova,reko sam da sam gotov za 10 min i snizila je na 50 ali jbg tu večer nisam mogo
Upravo nazvao, balavci zajebavaju, poslao oh u 3 p.m.Jel si nazvao ili preko wappa
Pitaj jel su punoljetni, ako jesu… u pocetku ce to bit ruzna uspomena, kasnije ces pojedinosti u glavi popravit i rado ces ih se sjetitUpravo nazvao, balavci zajebavaju, poslao oh u 3 p.m.
Bonovi, nemoj ni probavat....
Jel ima sta u KA?tko je za razmjenu brojeva cura iz ka neka se javi... imam od jedne nove
Pred mekicem ima. Velis da je vip 50 i dobis pusenje. Dok ona skuzi da si joj parkirnu kartu dal ti odmaglis.Jel ima sta u KA?
Hahah Jel to zajebancija iliPred mekicem ima. Velis da je vip 50 i dobis pusenje. Dok ona skuzi da si joj parkirnu kartu dal ti odmaglis.![]()
Ni ne …Hahah Jel to zajebancija ili
Sam spisti sajbu i pokazi bon , sve su dameA ko je dama
Dobro jel imas neka prava za lovu ne te glupostiSam spisti sajbu i pokazi bon , sve su dame
Reci !tko je za razmjenu brojeva cura iz ka neka se javi... imam od jedne nove
Može broj?tko je za razmjenu brojeva cura iz ka neka se javi... imam od jedne nove
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|