Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam bio, ali sam zvao... Uvrijedila se kao na pitanje, jer sam joj ga htiouvali bez... A dbro, reko. Ništa onda.Jel bio tko...
Pitao sam prek telefona..Tako loše izgleda? Nisi stigao ni pitat za usluge i cijenu?
Jel bar bolja od one crne iz Karlovca??Pitao sam prek telefona..
400hrk pola sata..
Koje crne?Jel bar bolja od one crne iz Karlovca??
Na tu iz oglasnika mislim.. . Onda si mogu misliti kakva je ta iz Jaske, posto je i ova iz oglasnika srednja zalostAko mislis na onu iz sms oglasnika onda je ta iz oglasnika 5 put bolja od ove iz Jaske,ovo je bas al bas BABA..
Rema je vise na oglasnik.. Radila par godinaKoje crne?
Nema...Rema je vise na oglasnik.. Radila par godina
Šta je tako široka? Jel ima velike izražene usmine?vidim propusten poziv... nazovem onako navecer kad se javi sekretarica od hs produkta hahhah odma sam znao ko je.
Neda mi vrag mira pa na kraju sam nazvao da vidim sta je. Nije dosla u kroksicama nazalost. Nis na prvi pogled metar ipo, nije bas nes, 38god al ajd nije gadna pa ok reko ajmo. Malo je cudna iako ja bas nisam puno pricao s njom. Male sise tak da nemas bas za sta puno primit. Meni nije dosla dlakava, mozda ko 2 dana poslje brijanja pa to prolazi. Nema pojma od jebanja al slusa sta joj kazes. Pusenje katastrofa. jebanje jos gore jer nije uska zbog poroda i nema pojma, koda jebes kauc. Et ja iskreno sam se borio da odrzim erekciju i dopizdilo mi je brzo pa sam svrsio prije da zavrsim muke.
Jedini plus je sta ne zanovjeta nis i slusa sve sta kazes. Iskreno bolje izdrkat nego takav sex. Starijima i mozda nekima s manjim standardima je ok.
Babac preko 50 bahata ruzna vidijo i okrenuo seKarlovcani jel bio tko u Jaski
![]()
Ana, plavuša, 45 g, Jastrebarsko
Ana, plavuša, 45 g, Jastrebarsko Profinjena gospođa 45 godina, plavuša, 170/60/4, pruža ugodno povremeno druženje u mom…www.oglasnik.hr
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|