Kako izliječiti slomljeno srce?

Pajdo, mi muski imamo tvornicku gresku - samo ciljamo na 10ke. Jebiga, treba bi realan i rec da nismo svi stvoreni da belegijamo sevku na jahti, bacicku u backstageu i sl. Biti realan, ako sam za petice za petice sam jebiga. Desetku cu platit tu i tamo. U svome rangu svatko moze naci sebi par ( cure su realnije u izboru ). Ako s ovakvim mindsetom ne mozes, mislim da je problem psiha, takodjer nista alarmantno, puno gore stvari se dns rjesavaju u par razgovora s pravom osobom. Sretno 💪🏻
Borim se sa depresijom 13 godina.
Teško mi je. Dovoljno mi je teško što sam ovisan o ovim seksualnim glupostima.
Teško mi je...

Ne ciljam niti Severinu, niti Bačić Lidiju... Ciljam da se zaljubim.

Kad dođem na Rebro, bilo to na hitnu ili na nekih od odjela, uočim da tamo ima toliko ženskog personala da je to za ne povjerovati. I to od izuzetno zgodnih cura pa do "polugrobova". I u 99% slučajeva to su žene vrlo otvorene, pričljive a po zanimanju u većini i vrlo suosjećajne i empatične.
Zato mislim da ti malo zajebavaš, u stvari da što bi pokojni Špaco Poklepović rekao "okrećeš pilu naopako", puno zajebavaš. Pojednostavljeno, ako nisi u tvom životnom okruženju, onda tvoje radno okruženje je takvo da sigurno možeš a vjerojatno i jesi našao kompatibilnu žensku osobu.

Kad dođem na Rebro, bilo to na hitnu ili na nekih od odjela, uočim da tamo ima toliko ženskog personala da je to za ne povjerovati. I to od izuzetno zgodnih cura pa do "polugrobova". I u 99% slučajeva to su žene vrlo otvorene, pričljive a po zanimanju u većini i vrlo suosjećajne i empatične.
Zato mislim da ti malo zajebavaš, u stvari da što bi pokojni Špaco Poklepović rekao "okrećeš pilu naopako", puno zajebavaš. Pojednostavljeno, ako nisi u tvom životnom okruženju, onda tvoje radno okruženje je takvo da sigurno možeš a vjerojatno i jesi našao kompatibilnu žensku osobu.
Za Rebro neću komentirati jer čak i ovaj forum ima uši i sve se sazna. Na Rebru sam radio. Točka.

"Pilu neokrećem naopako" jer sam bio predugo u jednoj vezi i prekratko u tri veze. Od tih četiri prva (najduža) je najgore završila...na slanje u 3pm.

Kompatibilne ženske osobe - nije bilo.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh