M
Mozart deleted
Guest
Al bas si zena zmija samo cu ti to recZnas me, znam te..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Al bas si zena zmija samo cu ti to recZnas me, znam te..
Ma cini ti se..Al bas si zena zmija samo cu ti to rec
Ja skrivam svoje pravo lice...Ma cini ti se..
Navukla si ove jugonostalgicare na foru da ne podnosis turbo folk a onda mi tu jovana perisica peglas. Hahaha imas ti njuh za takve stvariMa cini ti se..
Ono himna... Nikada se promjeniti necuNavukla si ove jugonostalgicare na foru da ne podnosis turbo folk a onda mi tu jovana perisica peglas. Hahaha imas ti njuh za takve stvari
Pa samo mi rastes u ocima. Bas slusam sad znas me znam te, pjesma je cudo. Hvala sta si me podsjetila na taj bezvremenski hitOno himna... Nikada se promjeniti necu
I moje najmilije isto... Ima da place i susjedna kafanaPa samo mi rastes u ocima. Bas slusam sad znas me znam te, pjesma je cudo. Hvala sta si me podsjetila na taj bezvremenski hit
Igraj igraj neka puca, dugme pored tvoga srcaaaaaI moje najmilije isto... Ima da place i susjedna kafana
Znam tu...Igraj igraj neka puca, dugme pored tvoga srcaaaaa
Cuj znam tu. Ti si jukeboxZnam tu...
Na mene se i pas popišaoP.S. Posvoji ili kupi macu , psa lijeci voliti ce te za razliku od vrlo velike vecina ljudi
Na mene se i pas popišao
Ko ju jebeNakon 17 godina braka i troje prekrasne djece, život nam se počeo raspadati. Jednostavno je nestala i ostavila me s klincima. Ona je u Njemačkoj s drugim a ja sam ostao sam i neutješan.
Neutješan jer ju još uvijek volim i nadam se da će mi se vratiti, da joj je barem do djece stalo.
Kako da nastavim dalje i da li ju trebam preboljeti s vremenom? Kada djeca odrastu htio bi starost provesti uz neku osobu no ne znam koliko će moje srce izdržati. Tu su prekrasne uspomene, slike i vrijeme koje je ostalo iza mene.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|