Kako izliječiti slomljeno srce?

Goran.Saric

New member
Nakon 17 godina braka i troje prekrasne djece, život nam se počeo raspadati. Jednostavno je nestala i ostavila me s klincima. Ona je u Njemačkoj s drugim a ja sam ostao sam i neutješan.
Neutješan jer ju još uvijek volim i nadam se da će mi se vratiti, da joj je barem do djece stalo.
Kako da nastavim dalje i da li ju trebam preboljeti s vremenom? Kada djeca odrastu htio bi starost provesti uz neku osobu no ne znam koliko će moje srce izdržati. Tu su prekrasne uspomene, slike i vrijeme koje je ostalo iza mene.
 
Da je vrijedilo trajalo bi... Pokreni se i uzmi novu priliku ima puno zena cura rastavljenih koji traze novu priliku zato kreni dalje i gledaj to koda prozivlhava novu mladost
 
Bas, de ne seri :) Sto se vise ti sazalijevas to te manje drugi poštuju a žene te peecipiraju kao nekoga tko stalno nešto očekuje, vrebač. I te spike "jos ju volim"... Ja se zaljubim tri put tjedno pa prođe. Nemas 17 godina. Postavi se kao da si izvor izobilja i uskoro ces to postat.
 
Opusti se i no sikiriki. Ima ih tisuće koje traže nekog normalnog. Bolje se nemoj sažaljevati nego glave gore i rokaj
 
Prvo učini sebe sretnim, radi na sebi, probaj nešto drugo što prije nisi, daj si slobode i tek kad budeš shvatio da su uspomene samo dio života tad ćeš biti lakši i sretniji i onda nađi nekog da imaš s kime podjeliti sreču...znaš kažu vrijeme liječi rane, ali to nije baš tako, vrijeme čeka neko novo bolje vrijeme i raduj se tome 😉
 
ovaj sere kao grlica,baš je našao gdje će kukati:)).....sigurno će mu sad neka curka dati đabalesku:)
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh