Hotboy8118
New member
Pozz, zanimaju me vasa iskustva u varanju. Jeste li ikada prevarili zenu/curu?
Kako/sa kime?
Kako/sa kime?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neka si ga prevarila, učinila si mu uslugu.Prevarila zarucnika sa frendom. Zalim do kraja zivota. Uzasan seks, a ja ispala glupa drolja
Jel si dobila nogom u guzicu ili ti je oprostio?Prevarila zarucnika sa frendom. Zalim do kraja zivota. Uzasan seks, a ja ispala glupa drolja
A sto ti mislis? Odmah me nogirao. Zasluzila samJel si dobila nogom u guzicu ili ti je oprostio?
Daj malo začini ovu temu..... gdje, kada, kako.....kolko puta...A sto ti mislis? Odmah me nogirao. Zasluzila sam
Predobro, jel onda i ona moze sa drugima?Ja jesam,ali meni je zena to dopustila,tako to kod nas funkcionira.
MozePredobro, jel onda i ona moze sa drugima?
Prevara je cim dogovoris susretDali je prevara partnera, plačeni sex pola sata sa drugom osobom?!
Dok mi je sadasnja zena bila cura,znalo bi se desit da je prevarim,ne cesto,ali tu i tamo bi calabrknio,sad kad smo u braku i kad imamo djecu,nisam i ne pada mi na pamet,imam neki strah,a i nije mi napeto vise varati,eto iskreno od mene.Pozz, zanimaju me vasa iskustva u varanju. Jeste li ikada prevarili zenu/curu?
Kako/sa kime?
"Ima li ovdje koji par da zeli druzenje sa bisex muskarcem,moze se javiti i u privatnoj prepisci."Dok mi je sadasnja zena bila cura,znalo bi se desit da je prevarim,ne cesto,ali tu i tamo bi calabrknio,sad kad smo u braku i kad imamo djecu,nisam i ne pada mi na pamet,imam neki strah,a i nije mi napeto vise varati,eto iskreno od mene.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|