trazimnesto123
Member
da vas jebo alert na ugašenom mobitelu skrivenim od žene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da vas jebo alert na ugašenom mobitelu skrivenim od žene.
Bio je potpuno ugašen. Možda zavisi od modela. Sreća da je bio skriven tamo negdje. Kako se slabo čuo uspio sam prokomentirati kako nekom vani zvoni i pustio glazbu.Misliš stišanom? Ne može se dobiti alert na ugašenom mobitelu.
Točno, ali moguće je da ti whatsapp zazvoni i iz zaključanog secure foldera, kad prima poziv. Pitaj me kako znam.Kupite samsung i tam imate "secure folder". To vam je ko mob unutar moba. Mozete imat zaseban whatsapp i sve. Ako vam to mob nema imate onda "dual messenger" di mozes instalirat drugi whatsapp sa odvojenom kontakt listom. Whatsap zaštitiš passwordom i nemre se otvorit app bez passworda ili otiska. Isključiš tom drugom whasapu notifikacije i ak ti neko šalje poruke ne vidi se. Napraviš si dodatni gmail za backup whatapa. Ako bude sranja obrišeš whatsap i ostane sve na backapu pa možeš lako vratit. Kaj se sim kartice tiče kupiš jebeni bonbon a ima čak i bonbon esim. Tak ti je sve jednom mobu a sigurno a ak se kompromitira sam zbrišeš i bok.
Kako znaš?Točno, ali moguće je da ti whatsapp zazvoni i iz zaključanog secure foldera, kad prima poziv. Pitaj me kako znam.
Ne ak si isključio obavijesti, stavio da ti blokira nepoznate pozivatelje, stavio zvuk zvona za pozive na tiho (dakle kad biraš melodiju zvona odabereš tiho) i isto tak i za obavijesti i za grupe i za sve. Nema vibriranja, nema zvonjenja, nema obavijesti, čitaš poruke tak da uđeš u app i pogledaš. Ali teško je ekipi pročačkat po postavkama, svi bi da sve radi samo od sebeTočno, ali moguće je da ti whatsapp zazvoni i iz zaključanog secure foldera, kad prima poziv. Pitaj me kako znam.
I da ovo je teški BS nemre na ugašenom mobu doć notifikacija i alert. Na kraju krajeva, ugasi jebene alertove na telefonu za kurvanje onda. To je doslovce postavka od androida i ajfona i može se ugasit. Glupost i neinformiranost se skupo plaća frendeBio je potpuno ugašen. Možda zavisi od modela. Sreća da je bio skriven tamo negdje. Kako se slabo čuo uspio sam prokomentirati kako nekom vani zvoni i pustio glazbu.
Je, skužio sam to kasnije, ali mislio sam da po defaultu ne zvoni kad je zaključan folder.Ne ak si isključio obavijesti, stavio da ti blokira nepoznate pozivatelje, stavio zvuk zvona za pozive na tiho (dakle kad biraš melodiju zvona odabereš tiho) i isto tak i za obavijesti i za grupe i za sve. Nema vibriranja, nema zvonjenja, nema obavijesti, čitaš poruke tak da uđeš u app i pogledaš. Ali teško je ekipi pročačkat po postavkama, svi bi da sve radi samo od sebe
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|