jebo vas

da vas jebo alert na ugašenom mobitelu skrivenim od žene.
😂😂😂
Mogu mislit koja je panika nastala. 😁 Zašto ga ne gasiš, ne vadiš sim karticu ili barem staviš na zrakoplovni način?

Evo savjet za sve koji imaju problem sa drugim mobitelom, kojeg moraju skrivat:
Ja svoj fuck mobitel uopće ne skrivam, koristim ga za slušanje sadržaja na youtubeu ili za igranje igrica (rjeđe) da ne trošim bateriju na svom "normalnom" mobitelu. Sim kartica je naravno uvijek izvađena i skrivena u zgužvanom papiriću na dnu ladice s alatom i sitnim priborom (vide, tiple, žice, wago spojnice...). Tu ladicu definitivno ne otvara nitko osim mene. Ubacim je u mob samo kada je je vrijeme za akciju. Pozive, poruke i kontakte odmah nakon akcije brišem. Brojeve imam spremljene u tajnom načinu (android to ima).
Jedini problem je što mi WhatsApp ostaje aktivan iako je sim kartica izvađena. To sam saznao kad sam se javio jednoj, a ona mi je odgovorila nakon par sati, u gluho doba noći. I još je ispalo da je bonašica. 😡 Srećom, bez posljedica. Ni ne trudim se saznat kako se to isključuje. Obavijesti sa WA su skroz utišane, a kada ne koristim taj mob, još ga i isključim sa kućnog wifi-a. Stvari se najbolje skrivaju kada se drže javno, svima pred očima. 😁

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh