Istinite priče: Bull - Hotwife - Cuckold

"Volim tvoj kurac", kaže tvoja supruga dok pada na koljena pred mnom.
Obuhvaća ga prstima, pomiluje ga i smiješi se prije nego što ga uzme u usta. Ti promatraš s udaljenosti od samo nekoliko centimetara kako mi pruža tako prekrasan užitak.

"Tako sam vlažna zbog tebe Roberte", kaže ona. "Puno vlažnija nego sa mojim suprugom."

Moj kurac pulsira dok se ona uvjerava da li njezin bik zna koliko je uzbuđuje. Ponovno me uzima u usta, oralno me zadovoljavajući s nevjerojatnom strašću.

"Hoćeš li me pojebati?" pita dok joj se prsti pomiču gore-dolje po mojem slinom natopljenom kurcu.
"Hoćeš li me pojebati s ovim svojim savršenim kurcem? Hoćeš li me pojebati dok me moj suprug gleda? Hoćeš li mu pokazati kako pravi muškarac jebe njegovu ženu?"

Kimnuo sam glavom, pomogao joj ustati i podići je. Smjestio sam je u krevet. U krevet koji dijelite vas dvoje, i pomaknuo sam se između njezinih nogu. Ljubili smo se dok ona vodi moj kurac u svoju pičku, a njezini jecaji ubrzo ispunjavaju sobu.

"Osjećam se tako dobro kad si u meni", kaže ona. "Jebem ti, tvoj kurac se tako jebeno dobro osjeća u mojoj uskoj maloj pički. Jebi me, Roberte. Jebi moju udanu pičku i pokaži mom mužu kako izgleda kad me drugi muškarac zadovolji.“

Jebao sam je dok ona stenjala. Punio sam joj pičku svojim kurcem. Usne su joj se pripijale uz moj kurac, kao da ga nikada ne žele pustiti. Zvukovi seksa ispunjavaju ti uši zajedno s njezinim prekrasnim stenjanjem od užitka.

"Tako mi se pička dobro osjeća", kaže. "Tako mi se pička puno bolje osjeća, Roberte, nego kada me suprug jebe. Roberte, jebeš me puno bolje od njega!“

Kurac ti pulsira, dok ti tvoja supruga jasno daje do znanja da sam daleko superiorniji od tebe.

"Svrši u mene!" vikne. "Svrši u moju udatu pičku. Svrši u mene i natjerat ću supruga da poliže svaku kap tvoje sperme."

Možeš to čuti, ona je na rubu orgazma i želi da i ja svršim tada u nju.

Guram svaki centimetar mog kurca u nju i svršavam. Ispunjavam pičku tvoje žene svojim sjemenom dok joj tijelo drhti od užitka orgazma koji joj je upravo pružio drugi muškarac.

Kad smo završili, izvukla se, i raširila noge. Pogledala te, nasmiješila se i kaže: „Očisti mi pičku, dragi. Pokaži mi da razumiješ svoje mjesto u našem braku. Pokaži mi da shvaćaš da je on daleko bolji od tebe."

Približiš se njezinoj izjebanoj pičkici i očistiš je baš kao dobar dečko.
Nakon šta je ovo gore napravio champion Varaždin on tvrdi da nije gej. Aj ok...

Kurac ti pulsira, dok ti tvoja supruga jasno daje do znanja da sam daleko superiorniji od tebe.

Ovo mi je omiljeni citat, sve je sažeo u tome, jebeni poeta... Ubio je ju, kako ce ona jadna opet u krevet sa svojim suprugom

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh