champion40vz
New member
hahahaha,... pročitaj moju prijašnju poruku da se ne ponavljam.Ako ti nisi gej onda ne znam tko je.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahahaha,... pročitaj moju prijašnju poruku da se ne ponavljam.Ako ti nisi gej onda ne znam tko je.
hahahaha,... pročitaj moju prijašnju poruku da se ne ponavljam.Nakon šta je ovo gore napravio champion Varaždin on tvrdi da nije gej. Aj ok...
Daj odi u teretanu ili na mali nogomet......hahahaha,... pročitaj moju prijašnju poruku da se ne ponavljam.
vidim da ti ni čitanje baš ne ide od oka...Daj odi u teretanu ili na mali nogomet......
ma pusti čovjeka, našao se...Daj odi u teretanu ili na mali nogomet......
a gle, 21. je stoljece, nisu više u ugrozi, neka uživajuPreviše gej tekst i to sve. Znači pederi
ti mu jebeš ženu, on gleda, žena dobila kurac koji pulsira, on joj ga meće i gleda njega i pokazuje mu kako je superiorniji, jebeni holivudski film...a gle, 21. je stoljece, nisu više u ugrozi, neka uživaju
vidim da ti ni čitanje baš ne ide od oka... a čitanje sa razumijevanjem bi bilo nezamislivo ožekivati od tebe!Previše gej tekst i to sve. Znači pederi
vidim da tebi žene smetaju kadaa ti je bliski "frend" u blizini....ahahhahahhahaaaa, ubuduce skratite muke i popušite ga jedan drugom, ženu pošaljite da kuha...
Frende, car si, čitaš me ko knjigu...vidim da tebi žene smetaju kadaa ti je bliski "frend" u blizini....![]()
![]()
![]()
![]()
Vjerojatno jer imaš pulsirajući kuracFrende, car si, čitaš me ko knjigu...
Majo, ti si žensko, jel si se ikad srela sa pulsirajućim kurcem????Previše gej tekst i to sve. Znači pederi
I liže joj pički kad ovaj ejqkuluirra po njojti mu jebeš ženu, on gleda, žena dobila kurac koji pulsira, on joj ga meće i gleda njega i pokazuje mu kako je superiorniji, jebeni holivudski film...
Frende, car si, čitaš me ko knjigu...
nije baš pametno druge suditi po sebi...Previše gej tekst i to sve. Znači pederi
Da da, naravno, ali to je nebitno. Bitno je slijedece:pa to barem nije problem,![]()
![]()
![]()
jer je činjenica da samo takvima poput tebe (čitaj pederima) smetaju žene, zato ih i ne volite u svojoj blizini, pa je bilje da su u kuhinji, kao što si i opisao svoje iskustvo.
vidiš to nebi bilo loše, možda bi takvi poput tebe, koji ne vole ženski rod u svojoj blizini, ipak shvatili da ih bez žena nebi ni bilo...Da da, naravno, ali to je nebitno. Bitno je slijedece:
Superiorni pulsirajući kurčevi, koliko su čest ili nisu, 1 na 10, 1 na 100 ili još manje, znaš li još nekoga kome kurac superiorno pulsira? Možda si jedini na svijetu sa takvim kurcem, moramo i to razmotriti, pa da te zastitimo zakonom kao sveopce kulturno dobro.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|