ISTARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme jack
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Još malo informacija ekipo, a tema jest hrpe govnjarskih lažnih profila i zašto..........
Primjer Pula: - u zadnjih 6-10 mjeseci kvantiteta lažnih je postala apsurdna, tako da danas u 160 oglasa u križ 6-7 cura....... stvarno nema smisla, osobno juče uveće okrenuo sam 4 broja, i nakon dog. oko usluge kad sam rekao ako je tiba još kao sa slika blok i bez odgovora.....brzo sam odustao...
Mislim jebote ni original riba sa slike nije......e sad dečki znam kako je u moru lažnjaka, zato hroupa sa Telegrama mlati lovu na vama naivčinama kojima sr tamo utrpavaju preporuke cura koje su "prave sa slika" , a usluga i dalje očajna... a u moru laži, ajd da bar miem je riba sa slike.....200€ plaćena a puši sa kondomom...... mjesecima se prodaje ista igra i iskorištvaju klijenti l budale mi, dečki ) sa uigranom prevarom koju s kojom su i cure vrlo dobro upoznate......primjer:-na profilu kaže puši bez, a kod nje traži 50€ ili neće, kao prokleta agencija krivo navodi..... ZNAJU sve, jer dok se raspravimo, evo 10-15m već prošlo.......a onda vas šutnu vani 5-10min prije kao stiže klijent, a šta smo mi???? Izgleda budale i naivci, ali evo ja šutjeti neću, ne pod mojom (našim) krovom. Jer ta ista grupa, isti voditelj sami prijavljuju cure u Os koje im se me priklone policiji, tako i drugdje......a nažalost i prepadi u apartmane kod neovisnih te otimčine novca.......Ti DeBIlu jedan, i u posijed sam došao do fotografija 3 ljufi upletenih, a znaš od koga..............iszih onih koje reklamiram. A isti su i krivi za toliku pojavu lažnih profila i loših kurvi.........danas jebete najobičnije brazilske CIGANKE sa ulice(niske,debele,zdepste,pune plastike, krcate šminke, bez higijene, kulture a znanja jedino kako varati ljude.......
Izbkegavati svaki progil loji sadrži recenzije iz Osijeka.......
Problem su decki sto zele trpati bilo sto. Ovi to znaju i iskoristavaju. Ja se odavno okrecem i odlazim ako se ne postoju dogovori i ako cura nema veze sa onom sa slike. Ali ja sam 1 od 10 i zato je ovako kako je.

Problem su decki sto zele trpati bilo sto. Ovi to znaju i iskoristavaju. Ja se odavno okrecem i odlazim ako se ne postoju dogovori i ako cura nema veze sa onom sa slike. Ali ja sam 1 od 10 i zato je ovako kako je.
Ti isti debili prijavljuju neovisne ( ovo što valjs ), policiji gdje i same ribe nadgledajiu pa i javljaju pojefinima gdje dolazi i do pljački cura.....a unatrag 6mjeseci sve više rasze.
Pokušali su oblamirati Roxanne® pa ih je iznenadila nalazima gdje je odjednom druga riba bila prozvana ( cura koja je skužila igru i odjebala ih te krenula solo ), jer je u poslu iz gušta pa novca, te je imala niz odličnih recenzija iz Zg. i rokala jako dobro. Nema je već par mjeseci. Mislš da je slučajno što nema u Puli voše toliko neovisnih i kvalitetnih riba ?
Žalosno što magarče svoj vlastiti rod/ljude da bi se umilkili sa brazilskim cigankama i pomagali im zaraditi........ Ova grupa je sjebala spiku sa masovnim dovođenjem ili ofucanih staroh napuhnjača ili na rubu 18g uplašenih curica..........
Kao posljedica što sam otvoreno popljuvao sve i prethodno imao niz of 6-8 lošoh recenzija za ciganke, zamisli slučajnost iz te grupe, što je i mali debil sam potvrdio da su delale s njim i imale promocije na Telegram grupi gdje ih je pumpao.........i nakon toga za upozorenje došli su me tražiti u moj dom, gdje mi i majka živi.......zbog mojeg iskrenog mišljenja, pazi bezobrazluka ........... uspuo sam ih ubjediti da odemo vani negdje.......
Takve stvari da mi se dešavaju zbog prigovora za obične *uličarke* ........

Ti isti debili prijavljuju neovisne ( ovo što valjs ), policiji gdje i same ribe nadgledajiu pa i javljaju pojefinima gdje dolazi i do pljački cura.....a unatrag 6mjeseci sve više rasze.
Pokušali su oblamirati Roxanne® pa ih je iznenadila nalazima gdje je odjednom druga riba bila prozvana ( cura koja je skužila igru i odjebala ih te krenula solo ), jer je u poslu iz gušta pa novca, te je imala niz odličnih recenzija iz Zg. i rokala jako dobro. Nema je već par mjeseci. Mislš da je slučajno što nema u Puli voše toliko neovisnih i kvalitetnih riba ?
Žalosno što magarče svoj vlastiti rod/ljude da bi se umilkili sa brazilskim cigankama i pomagali im zaraditi........ Ova grupa je sjebala spiku sa masovnim dovođenjem ili ofucanih staroh napuhnjača ili na rubu 18g uplašenih curica..........
Kao posljedica što sam otvoreno popljuvao sve i prethodno imao niz of 6-8 lošoh recenzija za ciganke, zamisli slučajnost iz te grupe, što je i mali debil sam potvrdio da su delale s njim i imale promocije na Telegram grupi gdje ih je pumpao.........i nakon toga za upozorenje došli su me tražiti u moj dom, gdje mi i majka živi.......zbog mojeg iskrenog mišljenja, pazi bezobrazluka ........... uspuo sam ih ubjediti da odemo vani negdje.......
Takve stvari da mi se dešavaju zbog prigovora za obične *uličarke* ........
Da da, ljudi su zbog ljubavi svašta u stanju napraviti...

Možda nisi još bio pravo zaljubljen pa ne kužiš kako to ljude zna boliti, i onda svašta naprave zbog ljubavi...
Boli da, ali da postanem neuračunjliv, ma zo nikako......i oženjem sam bio......prošao sam te faze, ali da drugi trpe posljedice zbog mene, jer mene boli srce?? Pa nisi adolescent s114 pa ne ide kontrola hormona..........
Prije bi nazvao to "Sindrom prve prave pičke* pa ga još vrti.........to nijr ljubav....zo je cijeđenje jaja po prvi šut da to nije sam odrafio ....

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh