Još malo informacija ekipo, a tema jest hrpe govnjarskih lažnih profila i zašto..........
Primjer Pula: - u zadnjih 6-10 mjeseci kvantiteta lažnih je postala apsurdna, tako da danas u 160 oglasa u križ 6-7 cura....... stvarno nema smisla, osobno juče uveće okrenuo sam 4 broja, i nakon dog. oko usluge kad sam rekao ako je tiba još kao sa slika blok i bez odgovora.....brzo sam odustao...
Mislim jebote ni original riba sa slike nije......e sad dečki znam kako je u moru lažnjaka, zato hroupa sa Telegrama mlati lovu na vama naivčinama kojima sr tamo utrpavaju preporuke cura koje su "prave sa slika" , a usluga i dalje očajna... a u moru laži, ajd da bar miem je riba sa slike.....200€ plaćena a puši sa kondomom...... mjesecima se prodaje ista igra i iskorištvaju klijenti l budale mi, dečki ) sa uigranom prevarom koju s kojom su i cure vrlo dobro upoznate......primjer:-na profilu kaže puši bez, a kod nje traži 50€ ili neće, kao prokleta agencija krivo navodi..... ZNAJU sve, jer dok se raspravimo, evo 10-15m već prošlo.......a onda vas šutnu vani 5-10min prije kao stiže klijent, a šta smo mi???? Izgleda budale i naivci, ali evo ja šutjeti neću, ne pod mojom (našim) krovom. Jer ta ista grupa, isti voditelj sami prijavljuju cure u Os koje im se me priklone policiji, tako i drugdje......a nažalost i prepadi u apartmane kod neovisnih te otimčine novca.......Ti DeBIlu jedan, i u posijed sam došao do fotografija 3 ljufi upletenih, a znaš od koga..............iszih onih koje reklamiram. A isti su i krivi za toliku pojavu lažnih profila i loših kurvi.........danas jebete najobičnije brazilske CIGANKE sa ulice(niske,debele,zdepste,pune plastike, krcate šminke, bez higijene, kulture a znanja jedino kako varati ljude.......
Izbkegavati svaki progil loji sadrži recenzije iz Osijeka.......