ISTARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme jack
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kolege, vidim da je dotična gospođica bila kod vas i prošle godine, može li netko dati preporuku ili nepreporuku, naravno ako je bio?
Bio sam ja lani kod nje u Rijeci privukle su me dobre ocjene na EGE-u , to je cura sa slika ali daleko je današnji izgled od onog sa slika. Maya voli papati, visoka je ali ima i kilažu. Nije debela ali robustna je i dupe joj nema baš neki oblik. Ja sam je odradio pod dojmom ocjena ali ne bi to više ponovio.

Mislim da je to sve izmišljeno od strane neke Brazilke, da eliminirala konkurenciju.
Nije ne, evo mene na drugom paketu Misara koje mi je velikodušno uz poruku da se smirim pripisao moj obiteljski liječnik. Isto tako mi je preporučio da napravim test za spolno prenosive bolesti jer ih se u Poreču u posljednje 2 godine nekoliko zarazilo obilazeći ove faveluše. Ja sam se do sada zaštitio i test je bio negativan za sve. Od EGE-a odustajem jer me ovo posljednje iskustvo jako potreslo, a isto to preporučam vama.

Nije ne, evo mene na drugom paketu Misara koje mi je velikodušno uz poruku da se smirim pripisao moj obiteljski liječnik. Isto tako mi je preporučio da napravim test za spolno prenosive bolesti jer ih se u Poreču u posljednje 2 godine nekoliko zarazilo obilazeći ove faveluše. Ja sam se do sada zaštitio i test je bio negativan za sve. Od EGE-a odustajem jer me ovo posljednje iskustvo jako potreslo, a isto to preporučam vama.
Mani se ovog sporta, nije to za tebe

Odustani i od ovog foruma.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh