ISTARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme jack
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da, CDC se podjelio na Pretty Dolls (fokus na balkan / vidim najviše makedonija i budva/tirana...malo Italija) i još neku agenciju (koja je uglavnom fokusirana na emirate/bliski istok) - sa lokalne IP adrese vidiš samo dio cura, za vidjet cijeli portfelj ti treba VPS (i promjene lokacija). Nisam još probao (upravo sam saznao/pročitao), ali rekao bi 99% da su cure stvarne... probam, pa javim... I mislim da je ova Danijela već bila u Puli (i to nedavno, u nazad godinu dana - ne znam dali se ko sječa i dali je probao)...
Bio sam sa Daniellom prošle godine, lokacija preko puta gimnazije, ali slike ne odgovaraju stvarnosti. Kad sam ušao počeo se skidati i pitao dali je oral bez kako je navedeno u poruci. Ona nije htijela ni čuti, pa kad sam se počeo oblačiti i tražiti pare nazad kontaktirala se sa agencijom i nešto se svađali. Na kraju ipak je pristala ali prije orala poslala ne opet da se detaljno operem čunju i prije nego što je počela još mi ga je dezinficirala nekom vlažnom salvetom. Ocijena 7/10

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh