kuratisplićo
Well-known member
Triba tebe primedebila i starfuckera neka domina izdominirat i izjebat vas u to smećarsko dupe,pa da napokon svatite di vam je mistoPrvo ću ti reci da si ti debil i ne znam čemu vrijeđanje kretenu jedan mutavi,ako hoćeš možemo se ja i ti naći pa ću ti pokazati vise dokaza o tvojoj Bruni koju tako zdušno braniš pa ćemo vidjeti hoćeš li onda tako pričati a kamoli me vrijeđati seronja glupi.Ja sam na ovom forumu napisao i prošao vise cura nego šta ćeš ti ikada i onda mi ti sa 5 recenzija i glupim moraliziranjem ne seri.Koliko ljudi je tu još nju spomenulo negativno,pročitaj od jednog Silverlighta recenziju koji je normalna osoba i nigdje nije imao problema ali kod Brune je a ja osobno znam još nekoliko ljudi šta su imali probleme sa njom,čak se i neke cure žale ali važno da smo se mi okomili na nju.Ja osobno prvi ne podupirem nasilje i ne znam ni sam koliko puta sam već pomogao nekim curama sa puno stvari tako da kada mi neki jazavac kao ti ovo piše onda bi ja na tebi polomio tuš.Pozz
Joma je samo iznia svoje mišljenje i nije nikoga vriđa nego jednostavno pita
A to sta ste se našli uvriđeni,odma priznajete krivicu..pa kad svak piše sta mu padne napamet,tako cu i ja
Imam vrimena i para na bacanje,i mozemo se prepucavat do mile volje