kuratisplićo
Well-known member
Kralju dosadan si višeOdakle ti ovi podaci i šta ti je 175vm?
Bruna je odlična, previše preporuka tako da ju valja provat, ali za prvi put 30min jer ako joj ne klikneš može ti sjebat broj na Numbusteru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kralju dosadan si višeOdakle ti ovi podaci i šta ti je 175vm?
Bruna je odlična, previše preporuka tako da ju valja provat, ali za prvi put 30min jer ako joj ne klikneš može ti sjebat broj na Numbusteru.
Vjerojatno nemisliš na istuleg.Bruna ima 32g i 175vm
Odjebi lagano.Kralju dosadan si više
Pa promjenis samo broj iza i to je toOdakle ti ovi podaci i šta ti je 175vm?
Mala je super kao sa slike,ostaje do nedjelje.Netko bio kod nje? Kažu da je stvarno ona...
Mala bio sam tamo, dogovorimo se 1 sat, na kraju kaže da može sa pola, i potjera me sa ulaza, to je jako lošeMala je super kao sa slike,ostaje do nedjelje.
Ponesite čisti ručnik![]()
Je li se mogu vidjeti recenzije na numbesteru?I onda kad imaš novi broj bez recenzija na Numbusteru će ti neke cure tražit selfi ili videocall. Dobar sam sa par cura pa znam kako to ide. Bolje je onda odma uzet novi broj i sa njim ić na Brunu.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|