kuratisplićo
Well-known member
Kralju dosadan si višeOdakle ti ovi podaci i šta ti je 175vm?
Bruna je odlična, previše preporuka tako da ju valja provat, ali za prvi put 30min jer ako joj ne klikneš može ti sjebat broj na Numbusteru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kralju dosadan si višeOdakle ti ovi podaci i šta ti je 175vm?
Bruna je odlična, previše preporuka tako da ju valja provat, ali za prvi put 30min jer ako joj ne klikneš može ti sjebat broj na Numbusteru.
Vjerojatno nemisliš na istuleg.Bruna ima 32g i 175vm
Odjebi lagano.Kralju dosadan si više
Pa promjenis samo broj iza i to je toOdakle ti ovi podaci i šta ti je 175vm?
Mala je super kao sa slike,ostaje do nedjelje.Netko bio kod nje? Kažu da je stvarno ona...
Mala bio sam tamo, dogovorimo se 1 sat, na kraju kaže da može sa pola, i potjera me sa ulaza, to je jako lošeMala je super kao sa slike,ostaje do nedjelje.
Ponesite čisti ručnik![]()
Je li se mogu vidjeti recenzije na numbesteru?I onda kad imaš novi broj bez recenzija na Numbusteru će ti neke cure tražit selfi ili videocall. Dobar sam sa par cura pa znam kako to ide. Bolje je onda odma uzet novi broj i sa njim ić na Brunu.
Zašto bi ti sjebala broj na numbsteru tek tako ??? Blatiš Brunu po svim temama, pa ajde reci iz kojeg razloga si dobio negativu, svaka akcija ima reakciju.Odakle ti ovi podaci i šta ti je 175vm?
Svaka čast što istražiš da se drugi ne zezaju sa slanjem poruka... i naravno o ukusima se ne raspravlja, ali Roxane je u Poreču. Nijedna druga ti ne treba.Porec svi brojevi +216, +351, fake...cheers
Ne blatim je, samo upozoravam ljude na šta da pripaze. Prišila mi je užasnu recenziju (da sam ju udria, razbia tuš), pa jel stvarno viruješ da bi to itko napravia? Isto je napravila i mom priki i još nekima iz Telegram grupe. Ja pretpostavljam da znam zašto to radi, u kurcu od nje al jbg. Među curama zbog toga nije baš omiljena, ima bit da se to pročulo. Ti ako mi ne viruješ, zaboli me ona stvar.Zašto bi ti sjebala broj na numbsteru tek tako ??? Blatiš Brunu po svim temama, pa ajde reci iz kojeg razloga si dobio negativu, svaka akcija ima reakciju.
Ne javlja se...ocito je busy +55 629... isto fakeSvaka čast što istražiš da se drugi ne zezaju sa slanjem poruka... i naravno o ukusima se ne raspravlja, ali Roxane je u Poreču. Nijedna druga ti ne treba.
Sa njom nečeš promašiti. Bio sa njom više puta. Vrhunska usluga
To da si pisu lazne recenzije, opcenito je istina, prosle godine sam recenziraju jednu i razvila se cijela diskusija sa njenim pimpom ovdje. Poanta price ,lik je nasrao za moj tel broj svakakve gluposti,ali iskreno boli me, jer ima i dobrih recenzijaNe blatim je, samo upozoravam ljude na šta da pripaze. Prišila mi je užasnu recenziju (da sam ju udria, razbia tuš), pa jel stvarno viruješ da bi to itko napravia? Isto je napravila i mom priki i još nekima iz Telegram grupe. Ja pretpostavljam da znam zašto to radi, u kurcu od nje al jbg. Među curama zbog toga nije baš omiljena, ima bit da se to pročulo. Ti ako mi ne viruješ, zaboli me ona stvar.
I još jedna stvar, kvalitetu njene usluge nikad nisam osporava. Zato svima kažem idite, ali sa falšim brojem.
Ima svakakvih cura, ima dobrih koje ne viruju u svašta šta se piše, a ima i likova ka ovdi na forumu koji viruju u svakakva sranja. Zato više i ne pišem ovdi nove recenzije, ima previše redikula.To da si pisu lazne recenzije, opcenito je istina, prosle godine sam recenziraju jednu i razvila se cijela diskusija sa njenim pimpom ovdje. Poanta price ,lik je nasrao za moj tel broj svakakve gluposti,ali iskreno boli me, jer ima i dobrih recenzija,a cure nisu tako glupe da ne vide je netko namjerno napisao sranja.
Ma kakvi, za tebe debele faveluse necu mjenjati broj sigurno. Nisu mi toliko bitne u zivotuIma svakakvih cura, ima dobrih koje ne viruju u svašta šta se piše, a ima i likova ka ovdi na forumu koji viruju u svakakva sranja. Zato više i ne pišem ovdi nove recenzije, ima previše redikula.
Problem loših recenzija je kad ti je to prva i jedina recenzija ka mom proki. Šta onda? Nabavit novi broj?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|