Koja je ta?Ima Janja al ima posla da ne stigne ništa novih uzet...skrivate ju a pola foruma ide njoj![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja je ta?Ima Janja al ima posla da ne stigne ništa novih uzet...skrivate ju a pola foruma ide njoj![]()
mislim da je netko i spominjao da je fejk, no ako ne traži ništa unaprijed i padne dogovor vjv griješim... definiraj vrijeme sastanka i vidi.
Da li je neko bio kod nje. Izgleda mi kao fejk acc i kad sam se dopisivao sa njom pa me zanima da li je neko bio kod nje
Neke slike što mi je poslala preko google lens sam video da su od drugih osoba dok neke nije pronasao nista preko lensamislim da je netko i spominjao da je fejk, no ako ne traži ništa unaprijed i padne dogovor vjv griješim... definiraj vrijeme sastanka i vidi.
neka ti ne bude neugodno ako na vratima vidiš nekoga drugog, da se okreneš bez objašnjenja.Neke slike što mi je poslala preko google lens sam video da su od drugih osoba dok neke nije pronasao nista preko lensa
Ma puno i trazi za sat vremena, 350 eurneka ti ne bude neugodno ako na vratima vidiš nekoga drugog, da se okreneš bez objašnjenja.
pfffff sretno jojMa puno i trazi za sat vremena, 350 eur
Ja sam bio još u veljači. Uglavnom prevara , traži da joj se plati unaprijed preko neta.
Da li je neko bio kod nje. Izgleda mi kao fejk acc i kad sam se dopisivao sa njom pa me zanima da li je neko bio kod nje
Koliko si joj platio?Ja sam bio još u veljači. Uglavnom prevara , traži da joj se plati unaprijed preko neta.
Platio sam gorivo cestarinu iz Poreča. To je bilo u Puli. Izgubio vrijeme. Išao sam kod druge. Nadam se najboljem, očekujem najgore. Uvjek izaberm 2-3 za rezervuKoliko si joj platio?![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|