ISTARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme jack
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisam bio u Puli, ali bio sam u Rijeci 3x Ukrajinke. Uvijek prevara tj. lažni profil. Na profilu manekenke u stvarnosti osrednje ili loše.

Dvije ukrajinke su trenutno u Puli i oba dvije su katastrofa izgledom i performansom, znači definitivno ne vrijede 250 jebenih eura na sat!
A vi koji pišete da su super treba vas izbacit s foruma jer širite laži
Kolega je u pravu,vecinom su sve lazni profili a cura zadnja krama. Zna bit svako toliko nesto dobro i onda je to top. Osobno imao sam iskustva sa 20ak cura ukr/rus..je da su hladne al ona suti i radi. Mozda 2 da su bile lose. Agencija crazy drive nesto ima dobre i prave cure,bude i ponekad independent. Ja ih znam na nacin da ako je ukr/rus/ita broj,cijena samo 180/250 da je fejk. Ako je koja prava,pretezito imaju hrvatski br i imaju vise opcija cijena..a i da se zajebem,dodem,vidim i okrenem se. Mala rozalia sta je u opatiji/rijevi je ok...al samo incall i ode nakon 1 svrsavanja. U zg je sad bila jedna mala sta je lani bila u puli,cura top topova,al ju nisam stigao uhvatiti. Za brazilke,vec sam pisao..nuzno zlo..od 50ak,mozda 5 ih je bilo dobro..kuraja do jaja🤙🏻

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh