ISTARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme jack
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jučer sam bio u Poreču kod ove cure i ostao jako iznenađen koliko je cura super.
Od dočeka odmah se ljubi i mazi priča savršeno engleski i jako je komunikativna...usluga isto super i jako se trudi da udovolji....tako da velika preporuka u stanu sa s Samirom i nju sam upoznao ...
Usluga 10/10
Higijena 10/10
Potpisujem sve napisano, cura je izuzetna, ljepša nego na fotkama 10/10

Jučer sam bio u Poreču kod ove cure i ostao jako iznenađen koliko je cura super.
Od dočeka odmah se ljubi i mazi priča savršeno engleski i jako je komunikativna...usluga isto super i jako se trudi da udovolji....tako da velika preporuka u stanu sa s Samirom i nju sam upoznao ...
Usluga 10/10
Higijena 10/10
Sad je u Puli, potpisujem, volio bi da je više takvih, usluga, izled i higjena sve vrhunski, vrijedi svakog centa

Razumijem što želiš reći, ali samokontrola na koju ja mislim je sudjelovati u ovom sportu jedanput do dva puta mjesečno, a ne jedanput do dva puta tjedno ili ne baviti se ovim sportom.

Ne znam šta je Feniks i tko je Ana, ali sretno.
A da,ma ne idem ni ja toliko često,svaki tjedan,jer kao prvo financijski to ne mogu pravdat ženi,drugo nemam toliko vremena da bi mogao otići,a da mi žena ne kuži izostanke,al da svako vrijeme koje mogu opravdano izostati odem

Predlažem da kolektivno bojkotiramo kurve dok ne smanje cijene
Ok, međutim da li je to realno? Smatram da ovaj tvoj prijedlog, doduše hvale vrijedan, kod dobrog dijela korisnika gore spomenutih usluga, neće naići na plodno tlo. Volio bih da sam u krivu... Bilo kako bilo, slažem se sa javnim mišljenjem da bi ovakav vid građanskog aktivizma u najmanju ruku polučio uspjeh ukoliko bi trajao barem tjedan do mjesec dana, možda i više. Naravno, podrazumijeva se gotovo 100 % odaziv i dosljednost akcije. S druge strane neuspjeh je moguć ukoliko kraljice noći i/ili njihovi šefovi pronađu klijente koji su spremni platiti bilo koju ponuđenu cijenu za usluge koje nude... jer ako smanje cijene, da li im je ovaj biznis uopće isplativ?
E kad bi sve to bilo u legalnim zakonskim i zdravstvenim okvirima, te prema pravilima tržišta, tada bismo imali neku drugu priču... Vuk sit, ovce na broju.
Godinama se traži da se nešto poduzme po tom pitanju, ali... ništa.
Do tada, ne vidim niti se nadam nekom značajnijem pomaku od ovog trenutnog stanja "putujućeg cirkusa" po lijepoj našoj... i šire. 😎

Manjina korisnika tih usluga prati ovaj forum tako da ta ideja o regulaciji tržišta putem smanjene potražnje neće ići. Tim prije što mlađe playere boli briga jer jednom godišnje idu potrošiti te novce,dok ekspertnija ekipa koristi usluge češće. Ja predlažem uvođenja kartice za lojalne korisnike, nešto kao muliplus card 🤣..skupljaš bodove i dobijaš popuste :cool:. Bilo bi odlično kad bi bilo tako hahahah

Sve vrlo dobri argumenti (i vrlo kreativni, kolega WhoSoldTheWorld).
Srž problema je što ovaj sport kod nas nije legalan, pa oni koji "riskiraju" gnjev našeg pravomoćnog sustava (čitaj pimpovi) određuju pravila igre.
Uvijek se priča da pimpovi imaju policajce na "platnoj listi", pa možda niti ne riskiraju koliko mi mislimo.

Da država regulira sport mislim da bi bilo bolje (govorim iz primjera Njemačke i Nizozemske), ali naše više brine da ih sve svake nedjelje vidi kako se križaju u prvim redovima. A možda i griješim. Kolege koji ste doživjeli akciju i regulaciju u Njemačkoj/Nizozemskoj, komentirajte.

Sve vrlo dobri argumenti (i vrlo kreativni, kolega WhoSoldTheWorld).
Srž problema je što ovaj sport kod nas nije legalan, pa oni koji "riskiraju" gnjev našeg pravomoćnog sustava (čitaj pimpovi) određuju pravila igre.
Uvijek se priča da pimpovi imaju policajce na "platnoj listi", pa možda niti ne riskiraju koliko mi mislimo.

Da država regulira sport mislim da bi bilo bolje (govorim iz primjera Njemačke i Nizozemske), ali naše više brine da ih sve svake nedjelje vidi kako se križaju u prvim redovima. A možda i griješim. Kolege koji ste doživjeli akciju i regulaciju u Njemačkoj/Nizozemskoj, komentirajte.
Prvi dio teksta necu komentirati. Drugi hocu!

Jebes regulaciju kad ti dodje onda samo rumunjke. Za stol i krevetom ima ona 50kg. Istina da ide za 50, ali to je quicky. Uz to nekoliko njih jos bez kondoma. Tko hoce, nek ide, eurowings, izjebite se i vrati te se ili ostanite.

Najbolji primjer da idete na njihov portal recimo ladies.de i upisite jedan veliki grad. Sigurno se nadje i koja latina, ali to je rijetkost i sigurno ne za male novce.

Javne kuce: posebno one starije bez kupatila. Izvolite, posebno navecer. Kome nesmeta higijena nek ide.

Ja sam bija. Vise godina i to puno vise. Prije regulacije vecina bile su latine i njemice. Mali dio naši (ex-Yu), romania i bulgaria. Poslje regulacije ajme

Veselim se vec komentara. Posebno ono sta je u austriji. Ali dalje necu i nek svak vidi i dozivi

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh