ISTARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme jack
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Upravo izasao iz ove. Cura je ok,simpaticna i trudi se. Higijena ok,al sam ju morao zicat zadnji cisti rucnik tako da eto,vise nema😂
Agent je idiot,stalno salje poruke,mala se trudi ne skakat al u jednom trenu je morala. Na kraju sve brzinski jer netko novi ceka i eto,taman se mimoilazim na vratima. Tako da iz tog razloga izbjegavajte. Stan je prije arene, donekle diskretan.
Za 30min ispraznit jaja je ajde ok.
To se i meni desilo ali ne kod te cure....ja izlazim ona gola otvara vrata a tip čeka da uđe 🤣

Jučer sam bio u Poreču kod ove cure i ostao jako iznenađen koliko je cura super.
Od dočeka odmah se ljubi i mazi priča savršeno engleski i jako je komunikativna...usluga isto super i jako se trudi da udovolji....tako da velika preporuka u stanu sa s Samirom i nju sam upoznao ...
Usluga 10/10
Higijena 10/10
uf, bas dobro izgleda, kazes engleski dobar ??? Pretpostavljam da je agencija, jel ???

Bio sam ja prije 1g..bilo je ok,nista posebno..ponovno sam otisao prije 2-3mj..bila u nekoj supi sa frendicom i imala kao menzis pa nike mogla. Vidno se udebljala i ne livi bas na nesto

Da se nadovežem, bio kod dotične početkom 11mj.prošle godine .
Istina bila u nekoj šupi ,soba 2x2 mali krevet posteljina neuredna.
Usluga nikakva čim je platiš nezna ni beknuti engleski.potpuno nezainteresirana sex nikakav,svaki mali predah tipka po mobitelu.
Uglavnom nije za nikakvu preporuku.
Zaobilazite je u širokom luku.
0-10

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh