ISTARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Postovani kolega
Moj ti je savjet da ne trosis vrime a ni novac na tu 45-o godisnju, umisljenu nazovi damom. Nije ona vridna ni vrimena a ni para. Drzi se visoko i glumi velicina.
Bolje je izgubiti i ne traziti je!
U svakom slučaju tvoja volja, sa moje strane savjet. Jer vidim da si ok momak.
Pozdrav
 
Bio kod Hanne. Sve kako smo dogovorili. Sat 220.Tuš prije,dva puta, između masaža,dobar oral bez,tuš za kraj. Lijepo provedenih sat vremena. Još malo je u Puli,ide u Zg. Preporuka u svakom slučaju
 
Posvađani kolega
Cura Cloe sa oglasnika radi preko agencije i tu šteka. Dosta joj uzimaju ali je vezana ugovorom i mora biti pazljiva i skrovita. Jer ako je otkriju da radi mimo njih mogu joj naplatiti dosta novca, tako stoji klauzula u ugovoru.
Zamolila me je da ne objavljujem njeno pravo ima i broj telefona, da nebi imala problema sa agencijom. A tako da dam svojim poznanicima koji takodje mogu siriti broj telefona i ime ali da ga ne obavljuju javno.
Slike si vidio na oglasniku kako izgleda a tako je i u stvarnosti.
Njeno je ime Anthonella, ima 25 godina, grudi C Silikoni, stidne dlake obrijane, visina 165, tezina 60 kg. A njen direktan broj je: +34627072578
Mala je ugodna, pazljiva, susretljiva, ljubazna, lijepa, zgodna, u sexu je izvrsna! Neces po zaliti, vec ces se ponovno vratiti.
Hvala kolega sto se prdrzavas diskrecije i cuvas malu od agencije.
Pozdrav
 
Malo da ubacim jedan biser..... kako god žena se pojavi pred velikom većinom, jbga kao tu smi pa da mrknem. Sve ove ŽENE sa EgE-a pod prvim u prosjeku su starije 5-10-ak godina od zapisanog. Kada su agencije u pitanju sve je usmjereno od njih do vure, a mi pratimo plan. Tamo gdje 2 cure pokrivaju nekoliko profila, tu si daju mašte.... j.Amerika je u banani, a priča od ovdje sam 1g samo dugove riješit.... pa do povećih dugovamja (tajna 😂), pa samohrane majke i hrane ostatak 10-člane obitelji....... burzeri bolim vas kao buraze, ali jednu stvar pod prvim u GLAVE, obje..... one su ovdje da VA/NAM izmuzu lovu. Da se vratim u prvu rečenocu, one pogotovo znaju da se muškima mrči nešto....a one mas zavode čakulama, kao ne znaju Eng. a pitaju uvijek točna pitanja...... Ukratko, neka pričaju manje, a delaju više..... jer 1 sat je 1 sat, a u tome nek se primaju posla, 2put!!!
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh