ISTARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Bio kod Hanne. Sve kako smo dogovorili. Sat 220.Tuš prije,dva puta, između masaža,dobar oral bez,tuš za kraj. Lijepo provedenih sat vremena. Još malo je u Puli,ide u Zg. Preporuka u svakom slučaju
 
Posvađani kolega
Cura Cloe sa oglasnika radi preko agencije i tu šteka. Dosta joj uzimaju ali je vezana ugovorom i mora biti pazljiva i skrovita. Jer ako je otkriju da radi mimo njih mogu joj naplatiti dosta novca, tako stoji klauzula u ugovoru.
Zamolila me je da ne objavljujem njeno pravo ima i broj telefona, da nebi imala problema sa agencijom. A tako da dam svojim poznanicima koji takodje mogu siriti broj telefona i ime ali da ga ne obavljuju javno.
Slike si vidio na oglasniku kako izgleda a tako je i u stvarnosti.
Njeno je ime Anthonella, ima 25 godina, grudi C Silikoni, stidne dlake obrijane, visina 165, tezina 60 kg. A njen direktan broj je: +34627072578
Mala je ugodna, pazljiva, susretljiva, ljubazna, lijepa, zgodna, u sexu je izvrsna! Neces po zaliti, vec ces se ponovno vratiti.
Hvala kolega sto se prdrzavas diskrecije i cuvas malu od agencije.
Pozdrav
 
Malo da ubacim jedan biser..... kako god žena se pojavi pred velikom većinom, jbga kao tu smi pa da mrknem. Sve ove ŽENE sa EgE-a pod prvim u prosjeku su starije 5-10-ak godina od zapisanog. Kada su agencije u pitanju sve je usmjereno od njih do vure, a mi pratimo plan. Tamo gdje 2 cure pokrivaju nekoliko profila, tu si daju mašte.... j.Amerika je u banani, a priča od ovdje sam 1g samo dugove riješit.... pa do povećih dugovamja (tajna 😂), pa samohrane majke i hrane ostatak 10-člane obitelji....... burzeri bolim vas kao buraze, ali jednu stvar pod prvim u GLAVE, obje..... one su ovdje da VA/NAM izmuzu lovu. Da se vratim u prvu rečenocu, one pogotovo znaju da se muškima mrči nešto....a one mas zavode čakulama, kao ne znaju Eng. a pitaju uvijek točna pitanja...... Ukratko, neka pričaju manje, a delaju više..... jer 1 sat je 1 sat, a u tome nek se primaju posla, 2put!!!
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh