ISTARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Da dam svoji mali doprinos ako ce nekome pomoci. Bio veceras kod ove, slike su njene, sa njom je u stanu i ova druga sta se oglasava u Novigradu. Zenska se trudi, i uziva ili glumi da uziva ali nije ni bitno, akcija je dobra, prihvaca bilo koju pozu i sudjeluje i trudi se, nije da se samo namjesti i pusti tebe da sve radis. Guzica veca, to je stvar osobnog ukusa dali se nekome svida. Ponudi i masazu, nije neka vrhunska masaza ali opet bolja od vecine sa ege koje ponude masazu. Uzeo sat vremena, prvo je rijesio, onda masaza, vec mi je prolazilo kroz glavu sta sam budala uzeo sat vremena kad je vise nemogu trosit, ali onda ga je samoinicijazivno krenula pusit i oraspolozila ga za jos jednu rundu.
Minus sta nezna bas najbolje engleski, malo na engleskom malo na talijaskom smo se nekako ipak sporazumili, ali realno ako ide po svijeto za to radit mogla je malo bolje naucit, stvarno zna samo osnove.
Dok sam se ja oblacio na kraju ona je vec ispirala usta nekakvim sredstvom sto je pohvano da odrzava higijenu izmedu klijenata. U ponedjeljak odlaze tako da ako nekog zanima ima jos malo vremena.
 



Ovo je sve ista, najsličnija je na profilnoj pod Alicia. Ugl, u Poreču blizu tržnice, dogovor lak, higijena ok. Mala simpatična brazilka, sise prirodne..
30min/120e pušenje sa(za bez tražila još 50), akcija solidna, izmjenili 5-6 poza nekoliko puta, sluša i ne žali se.. možda malo mehanički odradi, ali za tu lovu, sasvim ok.
 



Ovo je sve ista, najsličnija je na profilnoj pod Alicia. Ugl, u Poreču blizu tržnice, dogovor lak, higijena ok. Mala simpatična brazilka, sise prirodne..
30min/120e pušenje sa(za bez tražila još 50), akcija solidna, izmjenili 5-6 poza nekoliko puta, sluša i ne žali se.. možda malo mehanički odradi, ali za tu lovu, sasvim
 

Evo Malo stavljam recenzije ali kad je nešto top ili lose ostavim koju,
Ali ova je top lagan dogovor,jedino je bio minus kad sam došao na adresu sam morao dugo cekat da otvori ali sve skupa nisam požalio mislio otic.
Znaci tus za početak apartman čist higiena super nego zadovoljan,Izgled 8/10 oral bes kabanice 10/10 guta cijelog,sex 10/10 vise poza pravi GFE simpaticna nezna jako engleski pa se snalazi preko prevoditelja,ali sve u svemu dali ću ponovit ja bi svaki dan ali neman toliko mogućnosti,pa tako da preporucam svima da se zabavite na nivou.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh