Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako hoces, dogovorio sam double oral za 100, ali ne stignem, pa ako ti je ti ok idi umjesto mene...javi se u pmDolazim u Pulu za 2 sata dajte neki prijedlog kod koje otići.
Doduse 15min.. 50+50 za objeAko hoces, dogovorio sam double oral za 100, ali ne stignem, pa ako ti je ti ok idi umjesto mene...javi se u pm
Hoces obje? Dogovorim ti za 150 hahaMa ocu jebat
Dogovorim ti obje za 150... kad vec tipkam s njimaMa ocu jebat
Pozzz mozel brojDoduse 15min.. 50+50 za obje
Meni je odgovorila samo skupo brate za masažu i drkicu bolje nešto karat za te pare.Je bio tko kod ove ivana sa plavog na masazi.
Nesto kao odg kad pitam za termin ne odgovara vise
Koliko traziMeni je odgovorila samo skupo brate za masažu i drkicu bolje nešto karat za te pare.
Zaobiđi to živa prevara od osobe poslušaju meneLjubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Pozdrav, jel ima ovdje netko da mu Martina odgovara i da se viđa sa njom?
Ne kuzim stavlja nove oglase a ne javlja se, ne odgovara na poruke.
Hvala za svaku informaciju
Klasična masaža 70 eura (30) minutaKoliko trazi
Ma bio sam vec kod martine, prosle godine, nakon toga tu se nesto svadala sa pojedincima. Sad ne kuzim da li ima samo stalne ali ako da cemu novi oglasi. I to jos sad nudi sex a prije je imala samo happy end masaza.Zaobiđi to živa prevara od osobe poslušaju mene
Bio sam i ja ali ona nije vas od riječi, nejavlja u zadnje vrijeme nikomMa bio sam vec kod martine, prosle godine, nakon toga tu se nesto svadala sa pojedincima. Sad ne kuzim da li ima samo stalne ali ako da cemu novi oglasi. I to jos sad nudi sex a prije je imala samo happy end masaza.
Ako ima tko vise informacija bio bih zahvalan.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|