Imaš br ?Bio kod ove danas. Cura tamnije puti, mogla bi bit romkinja. Sise velike guza top. Radi na relaciji Maribor-Koper. Pušenje s gumom. Cijena 80e 30min.al tu kreće doplate. Oš lizat 20e+,pušenje bez20+ Još danas je tu. 44g.i priča srpski
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš br ?Bio kod ove danas. Cura tamnije puti, mogla bi bit romkinja. Sise velike guza top. Radi na relaciji Maribor-Koper. Pušenje s gumom. Cijena 80e 30min.al tu kreće doplate. Oš lizat 20e+,pušenje bez20+ Još danas je tu. 44g.i priča srpski
Pozdravljeni~Koja cijena za Melisu i koliko je jos u Umagu ??
Klikneš i vidi čuda, eto brojaImaš br ?
Kliknes kad vidi cuda, potrebna registracija?!Klikneš i vidi čuda, eto broja
Da i? Registriraj se pa prati cure koje se pojavljuju na obali. Jel to tako teško? Ne plača se ništa, samo je volja potrebnaKliknes kad vidi cuda, potrebna registracija?!
Čudom se čudim
Za te 40 vise bolje nesto pojebatLea😘
Nova sam i kratko u Puli! Imam 23 godine. Pružam erotične masaže cijelog tijela sa sretnim završetkom 😊 nudim FETISHE…www.oglasnik.hr
Bio netko?
Kaze masaza i rucni 70 stranih...
Da frende ,odlicna je. Nikad bolje ulozenih 200e iskrenoLea😘
Nova sam i kratko u Puli! Imam 23 godine. Pružam erotične masaže cijelog tijela sa sretnim završetkom 😊 nudim FETISHE…www.oglasnik.hr
Bio netko?
Kaze masaza i rucni 70 stranih...
Pa ocigledno nisi isao vidjet o cemu se radi...Za te 40 vise bolje nesto pojebat
Ne odgovara na ovaj broj, niti seenPrvo se zelim zahvaliti na preporuci koju sam dobio i bilo je fantasticno!
Bio sam kod Mellsse u Umagu i uzivao u svakom trenutku i segmentu. Cura je 23 godine lijepa, zgodna, kulturna, zanimljiva, pozeljna i kako je ugodna za oko tako je ostvarljiva i u krevetu. Nema se sta reci negativno vec znate i sami kada je tako preporucam. Sve sto trazite ona ima nazovite i dogovorite na broj telefona pozivom ili porukom na WhatsApp-om 095 804 8968 Nepropustaj te zemaljski raj. Pozdrav
Melisa odgovara kad je u Umagu. Tad joj aktivan taj broj. Ako je nema, nije tuNe odgovara na ovaj broj, niti seen
Ja idem sutra, pisem normalno sa njomNi meni se ne javlja melissa...
Ima mozda neko za preporuku neku stariju zenu?
U Umagu je , do suboteMelisa odgovara kad je u Umagu. Tad joj aktivan taj broj. Ako je nema, nije tu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|