ISTARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Bez neke ljutnje dečki ali 100 puta je prođena tema ovih oglasa sa plavog i sve su Bonovi i prevara, bite drkali ili jebali? Imate EGE, većina oglasa vodi istoj curi u Puli ih je sad 3-4, dođeš na vrata ako ti se ne sviđa odeš Ca kao ja jučer. Trenutno je 1 kod Cindarelle sigurno cura crna, simpa …. Ima jedna u centru dakle dajte 200€ i ne gubite vrijeme s glupostima
Ove sa plavoga traže abon i kad uplatiš blokiraju te i pušiona oprez!!!!!!

Evo javila mi iz Fenixa u Luciji da se vratila Tina. Lijepa ukrajinka, sve sa gumicom. 100e pa kome je blizu, sretno mu. Nije dakle samo gazdarica. Fenix je inače masažni salon al gazdarica ne nudi ništa drugo osim masaže, dok eto povremeno ima cure s kojima je moguće više

Ja bas momci ne razumijem smisao ovog foruma, tu sam par mjeseci i prvobitno je bilo dobrih recenzija, sada iz šupljeg u prazno ima ova ima ona jel bon jel prevara, jebali bi valjda svi za nista, hvatate se za neke domaće babe cijene 100-120€ a za 150-200€ jebes vrsnu brazilku, već je većina koja je probala shvatila kako ide na EGE, sve te ukrajinke, Ruskinje, Belgija i gluposti agencija pobaca brdo slika a budu 2 u Puli pa šta ubode (probao pa kažem iz iskustva), Brazilke su većinom kako piše i ja imam stavrno dobra iskustva, trude se, prijazne su i danas sam bio kod ove ako nekog zanima, ljepša nego na slikam, Full simpa napravi da se osjećaš ko jebac i po, naravno ako si i ti ok… meni je čak produžila 15 min al to mi se prvi put desilo. Nebitno, al dajte stavite kad je nešto probano i ok je ili nije ok, jebo ga vise aircash i pizdarije, shvatite da za jebat treba odrješit kesu, ili idi van plaćaj pića cijelu noc i možda ti se posreći ili plati sta cure pitaju. To je to, ko se nađe uvrijeđen će ga proc :)

Jel ima tko voljan,ozbiljan da ode na jednu adressu kod jedne određene koja nudi usluge (Pula) odradi posao,bude bezobrzan bahat i da joj ne plati. Pritom cu mu ja platit za tu uslugu koliko se dogovorimo. DM

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh