ISTARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme jack
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koja je prava od ovih u Puli,nekako mi sve to izgleda predobro
Kojoj god sam poslao poruku,svaka je dala istu adresu.
Tko zna ko je na adresi

Možda se vodi rat između cura. Tj ove sa EGEa prijavljuju druge a i kontra. Jer čuo od jedne, nije ege, da cure ruše cijenu jedni drugima npr.
Tko zna šta se sve događa u svijetu prostitucije💩

Cure su imale problem. I otisle su.

Jedan sa foruma, neznam koji, je napravio spacku. Al doznat cu koji je.

Neki od vas su se stigli podruziti, neki nazalost nisu.
Javim za nove kada stignu..

Sori ako spamam, al ovaj koji je odgovorio, Denis80, frajer koji kaze, "ma zaboravi to". Picko jedna, kako to mozes izvaliti? Nisi se javio na pm, nisi nista, kako mozes rec na forumu da zaborave na to?
Kako ti znas? Jesi ti cigan koji je napravio frku?
Jer na ovaj profil, nisi pisao u pm, al seres za cure.
50 ljudi je imalo broj, tocno, 53, od tih 53, 19 ljudi je bilo u stanu, 34 su glumci koji traze sve al ne jebu nis.

Od tih 19, jedan je smece.
Ko?

Sori ako spamam, al ovaj koji je odgovorio, Denis80, frajer koji kaze, "ma zaboravi to". Picko jedna, kako to mozes izvaliti? Nisi se javio na pm, nisi nista, kako mozes rec na forumu da zaborave na to?
50 ljudi je imalo broj, tocno, 53, od tih 53, 19 ljudi je bilo u stanu, 34 su glumci koji traze sve al ne jebu nis.

Ko?
Haha..nit sam u blizini Pule samo realno govorim o necem i nekom ko ima 7 postova
Hmmm..
A da potrazim mozda pomoc? Ovdje nismo da prostacimo i vrijedjamo se

Haha..nit sam u blizini Pule samo realno govorim o necem i nekom ko ima 7 postova
Hmmm..
A da potrazim mozda pomoc? Ovdje nismo da prostacimo i vrijedjamo se
Profil ima 7 postova, al puno vise PM. A lik poput tebe, koji je daleko od Pule, nema sta komentirat "ma zaboravi to".

Neda mi se svadjat a nikim, ima ljudi ovdje koji su bili, a drugi koji nisu, i dalje gledaju EGe, 20/30 slika profila, dvije zene.

Skuplje nego ovaj profil.
60 posto ljudi koji je dobilo broj od tu, se nije javilo.
Sta rec?
Radje dat vise para na ege? Moze ekipo, ege je provjeren sajt ;)

Ko?
Hmmm..
A da potrazis mozda pomoc? Ovdje nismo da prostacimo i vrijedjamo

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh