Imate sliku od te martine?Ni meni se martina vise ne javlja.javila se jednom da je promjenila brojeve i onda vise nista. Niti je dala nove brojeve.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imate sliku od te martine?Ni meni se martina vise ne javlja.javila se jednom da je promjenila brojeve i onda vise nista. Niti je dala nove brojeve.
Vec sam se sjebo tj znao sam da cu se sjebat ali mislio ja njih sjebat i kurcina nisam prešarao qr kod i ode lovaJa i dalje nakon napisanog ne vjerujem da ekipa diskutira o tome dal je njih strah pa traže bonove i raspravljaju o bonovima.. Ekipa jeste vi malo istražili i provjerili za šta su ti bonovi? To vam uopće nisu cure iza oglasa nego muški koji taj bon iskoriste u kladionicama ili casinu,to se nemoze prenamijenit u Keš. Pamet u glavu!
stvarno ne znam šta je čudno, nemozes nać nijednu curu a puno ti je novaca? , ni rijeka nije ništa bolja, pa idi onda u Zagreb tamo imaš izbora veća ponuda manje cijene. Cijene će samo ic gore, za ovu na slici je još i malo sto traži hahaPa šta je s tim cijenama? Ništa više za 100€sad je 1200kn normala? Alo to nije normalno... Eh plavušo najdraža ta gdje si da te nemamartinasve super cure, i ok izgledom i cijenama a njih nema
PratimPozzz..dali je ntko nekad bio kod ove Kiki..ima netko neku informaciju??
Pošalji i link .. ko da ih znam sve po imenuPozzz..dali je ntko nekad bio kod ove Kiki..ima netko neku informaciju??
Di si ovu iskopao+385 92 425 1004
Mislim da je netko od članova već pisao recenziju o njoj i to nedavno. Koliko me sjećanje služi, nije bila pozitivna. Izlistaj par stranica unazad, sigurno ćeš naletiti na nju.Masaže Pula
Ivana, 27 god. Opuštajuće masaže u diskretnom i urednom prostoru. Dogovor je preko WhatsAppa!www.oglasnik.hr
Bio netko?
Imas neki info ili netko?+385 92 425 1004
Mene je dočekala s maskom, ja se okrenuoMasaže Pula
Ivana, 27 god. Opuštajuće masaže u diskretnom i urednom prostoru. Dogovor je preko WhatsAppa!www.oglasnik.hr
Bio netko?
po kojim medijima? ogranicili su broj posjeta, pre spor im je serverSta je pala stranica od ege ili je ugasili.pocela se vrtit po medijima pred par dana.mozda je ugasili.
Meni ne otvara od jucer.
Ma loš članak na istra24po kojim medijima? ogranicili su broj posjeta, pre spor im je server
ionako se radi samo o strankinjama s ege, jedino oni rade kao na traci i ekipa čeka ispred na red.Ma loš članak na istra24
PROSTITUCIJA PO ISTARSKIM APARTMANIMA Susjedi su primjetili muškarce kako čekaju na stubištu moje kuće
U ovom relativno novom obliku prostitucije djevojke, ili njihovi svodnici odnosno agencije, koriste stranice poput Airbnb i Booking.com kako bi si osigurale apartman u kojem mogu „operirati“.* Istarska policija poručuje kako je takva saznanja potrebno prijaviti budući da su ponekad osobe...www.istra24.hr
ispada da je više prostitutki od meduza u istri
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|