ISTARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme jack
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
dobro, al s time ništa nisi napravio i da jesam Classy.. samo bezveze mješaš cure i ovoj drugoj daješ loše makar iskreno mislim da joj ništa ne znaci neki prdonja s foruma i sigurno ništa s tim neće izgubit,samo još vise pažnje je dobila. a i ne vjerujem da bi cura u 2 ujutro gubila vrijeme na forumu kao ja. očito i dalje nisi shvatio, gore na podužem postu sam rekao sve i svako dobro ti želim. uživaj! pusa i tebi
bas sam joj gledao profil, u dva dana +70 pratitelja, pravih ne fejk. zahvaljujući tebi hah

Ne kužim... šta bi trebale značit te recenzije. Da ti nisi classy? 😂
Pa samo si potvrdila da jesi ako se te recenzije odnose na nju 🤣

I onim stvarima koje trebaš promijeniti u svom ponašanju svakako trebaš pridodat diskreciju... kod deset božjih zapovijedi za eskortice, diskrecija je na prvom mjestu...
Ne znam šta ti je da radi jedne poruke ili mišljenja objavljuješ čovjekovu sliku..
Jebeš kurvu koja ne zna držat jezik za zubima..
aha, a tog lika bar nije teško nigdje nać kad svih nas okolo žica neke brojeve kontakte kako tu tako i preko mejla. bmk. pusa

dobro, al s time ništa nisi napravio i da jesam Classy.. samo bezveze mješaš cure i ovoj drugoj daješ loše makar iskreno mislim da joj ništa ne znaci neki prdonja s foruma i sigurno ništa s tim neće izgubit,samo još vise pažnje je dobila. a i ne vjerujem da bi cura u 2 ujutro gubila vrijeme na forumu kao ja. očito i dalje nisi shvatio, gore na podužem postu sam rekao sve i svako dobro ti želim. uživaj! pusa i tebi
Iskreno da ti kažem, nisam bio siguran, tek sad si me s tvojim tekstom ti uvjerila da classy je lunalicius 🤣

Pozdrav,

Ima li u Poreču ili okolici nesto za zabavu? Dolazim poslovno na 5 dana i bas bi volio naci ista :) ako nis, tinder i deri, kao sto sam u Opatiji

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh