a znaš li ti da pričaš o dvije različite cure? Classy koja je bila na ovom forumu,nikad se nitko s njom nije mogao dogovorit,puno njih je pisalo slično,objavila je jednu sliku nudila nešto a prije toga koji mjesec je također neki lik Rule objavio i nudio istu tu sliku? kad smo lika pitali neki kontakt, ništa.. jesi prelistao malo stranice pa onda sudio? da jesi shvatio bi da je ovdje netko očito nešto htio, lunalicius tj Carla se ne oglašava, živi u Zagrebu preko zime pa se vraća u Poreč, nema nikakvog makroa i prije godinu je bila u rijeci 3dana imaš i recenzije, imala je instagram koji sam ja tu objavio, prati ju +400 ljudi i očito joj je netko rekao da je na forumu njen profil... Profil na kojem je bila ISTA sika koju su nudili taj lik i classy, vjerovatno uzeli. Sad mi je žao što sam uopće objavio. Vrijeđaj ti Classy koliko želiš, ja sve za Anu stojim jer bi se složilo mnogo njih samnom, al nemoj ovu curu mješat s ovime jer iskreno nema veze s nicim a pogotovo s Rijekom jer niti živi tamo niti obavlja posao tamo,ako i ima veze s Rijekom to bude jednom u godini i provede tamo par dana.