Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zena jako pristupacna i simpaticna.izgledom nije ruskinja za 200€, usluga na razini cijene koje trazi.Jel bio tko kod martinetomicic?
Plava cura
Samo masaža ili sta sve nudi i sta si sve dobio jer kad san pitao za nesto vise nije odgovorila osim nudila je samo masažuZena jako pristupacna i simpaticna.izgledom nije ruskinja za 200€, usluga na razini cijene koje trazi.
zao mi je da ste imali takvo iskustvo s njom jer eto meni je bilo sve i vise nego dobro,izgledom sam zadovoljan sve kao na slici i bolje,omjer cijene je kao i usluga. vratit ću se ponovno ako će bit moguće doc na red.Naucit ces da..kad naucis dobro pusit i dat supka..onda mozes i 500kn trazit
Naucit ces da..kad naucis dobro pusit i dat supka..onda mozes i 500kn trazit
pričalo se o njoj iznad,imam ali cura nezeli da se dijeli kontakt,javio sam joj se ovdje kad je objavila porukuKo je ta imate neki kontakt
Javio se tu..a jucer otvorio profil..stvarno ima budalapričalo se o njoj iznad,imam ali cura nezeli da se dijeli kontakt,javio sam joj se ovdje kad je objavila poruku
ima gore iznad njen mail zar ne, budalo?Javio se tu..a jucer otvorio profil..stvarno ima budala
Glavno da si ti vidio da se pricalo tu..e krkane prozirni..ima gore iznad njen mail zar ne, budalo?
javi se u inboxpa nisam čula bas tako.
a znam, jebiga mlada sam još, naucit ću! pozdrav!
Moze kontakt u inbox?pa nisam čula bas tako.
a znam, jebiga mlada sam još, naucit ću! pozdrav!
Pozdrav ja sam zainteresiran za druženje sa vama, kada god vam pase.lpPozdrav, evo jedna normalna prilika za normalne ljude
zainteresirani isključivo za Petak ako netko želi može mi se javiti ovdje u inbox.Prilažem sliku i mogu poslat još eventualno jednu ili dvije. samo oni koji bi stvarno i sigurno dosli, bez ispitivanja ovdje po komentarima i slično jer tu neću ništa pisati, ako vam ne odgovara jednostavno potražite dalje ili nazovite strankinju, nema potrebe vrijeđati i slično, ne tražim bonove i slično. centar Pule, moj iznajmljen novi lux. diskretan app.
pozz
classy..moze kontakt..ja sa dotičnim @whisper12 nemam uopće nijedan kontakt, ovo su skroz netočne informacije i lijep pozdrav.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|