ISTARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Može li mi netko preporučiti curu u Puli kojoj ne bi smetao dečko od 28 godina kojem nedostaje iskustva?
Od 18 do 37 god.
Možete mi se javiti i u inbox, diskretan sam.

Javi iskustva, izgleda top... Ako je slika prava... I da li radi u salonu i dal je Ukrajinka...
Evo da dam svoji doprinos ovom forumu. Ukratko ukoliko imate 100 € za bacit bolje ih bacite kroz prozor barem cete izgubit samo pare a ne i vrijeme.
Cura je ta sa slika, oko 25 god, radi u salonu, ima oglas na ee pod kopar gdije ima vise slika i vidi se salon to je definitivno ta. Uglavno dobro izgleda, ali tu sve dobro zavrsava. Masaza 0, al ajde nisam zbog toga dosao pa bi i preko toga jos i prosao. Sex katastrofa, totalno nezainteresirana, niti jedna poza joj nevalja i ako stavite unutra vise od glavica pocne se bunit da je boli. Pusenje sa kondomom, za bez trazi nadoplatu, pusenje isto katastrofa i nezainteresirano.
Iskreno nevalja ni 100kn a kamoli eura.
Nadam se da sam nekom ustedio pare i vrijeme

Evo da dam svoji doprinos ovom forumu. Ukratko ukoliko imate 100 € za bacit bolje ih bacite kroz prozor barem cete izgubit samo pare a ne i vrijeme.
Cura je ta sa slika, oko 25 god, radi u salonu, ima oglas na ee pod kopar gdije ima vise slika i vidi se salon to je definitivno ta. Uglavno dobro izgleda, ali tu sve dobro zavrsava. Masaza 0, al ajde nisam zbog toga dosao pa bi i preko toga jos i prosao. Sex katastrofa, totalno nezainteresirana, niti jedna poza joj nevalja i ako stavite unutra vise od glavica pocne se bunit da je boli. Pusenje sa kondomom, za bez trazi nadoplatu, pusenje isto katastrofa i nezainteresirano.
Iskreno nevalja ni 100kn a kamoli eura.
Nadam se da sam nekom ustedio pare i vrijeme
Da i zaboravio reci da je cura mađarica, nejavlja se ona na telefon

A jbt.. Ja mislio da smo u Eu. Spašeni.. Sve k.
Ima na škofijama jedna Ceca salon.. Kažu da su super cure..

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh