ISTARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Znaci javio sam se ovoj iako mi je po profilu smrdilo na fake:

I naravno fake je. Ali barem je odmah poslala slku kakva je i mislim da ove tri su isti profil:

I da ona slici sta mi je poslana je ova Reed. Tako da mi se odmah digo tlak blokirao broj i reko ajd ok, idemo dalje.

Onda sam se javio ovoj:

I dogovorimo se sve i kao vidimo se u 1:30. Dođem ja tamo i kaze mi evo samo trenutak u kupatilu sam, i cekam ja 10 minuta i nista. Pa sam otisao.

Na svu srecu da su ove gore bile fail, pa na kraju sam se odlucio javit ovoj curi :

I nisam požalio.
Lorena je zakon, apartman ful lijep, uredan i cist.
Ona malena i sitna kao na slikama i full zgodna, obozavam tako malene i zgodne.
Stalno nasmijana, pocela me odmah grlit i ljubit i ful se posvetila meni, odmah mi je ponudila casu vode.
Pa se pocela trljat oko mene sa guzicom i ful se htjela grlit.

Ona je jako cista, koza ful mekana i mirišljava.
Blowjob bez kondoma 11/10 , znaci ful sloppy i duboko grlo lizala ga cijelog i jaja sve bas vrh.

Sex odlican, top i uopce nije ljena nego se bas posveti i uziva.

Odmah poslje seksa se otisla istusirati pa sam se ja istusirao , pa smo bili onako zagrljeni i pricali preko mobitela (translate, jer malo prica engleski).
I cijelo vrijeme nasmijana i simpaticna.
Poslje opet mi je napravila blow job i izdrkala dok nisam svršio.

Uglavnom jako sam bio zadovoljan i toplo preporucam Lorenu.

Znaci javio sam se ovoj iako mi je po profilu smrdilo na fake:

I naravno fake je. Ali barem je odmah poslala slku kakva je i mislim da ove tri su isti profil:

I da ona slici sta mi je poslana je ova Reed. Tako da mi se odmah digo tlak blokirao broj i reko ajd ok, idemo dalje.

Onda sam se javio ovoj:

I dogovorimo se sve i kao vidimo se u 1:30. Dođem ja tamo i kaze mi evo samo trenutak u kupatilu sam, i cekam ja 10 minuta i nista. Pa sam otisao.

Na svu srecu da su ove gore bile fail, pa na kraju sam se odlucio javit ovoj curi :

I nisam požalio.
Lorena je zakon, apartman ful lijep, uredan i cist.
Ona malena i sitna kao na slikama i full zgodna, obozavam tako malene i zgodne.
Stalno nasmijana, pocela me odmah grlit i ljubit i ful se posvetila meni, odmah mi je ponudila casu vode.
Pa se pocela trljat oko mene sa guzicom i ful se htjela grlit.

Ona je jako cista, koza ful mekana i mirišljava.
Blowjob bez kondoma 11/10 , znaci ful sloppy i duboko grlo lizala ga cijelog i jaja sve bas vrh.

Sex odlican, top i uopce nije ljena nego se bas posveti i uziva.

Odmah poslje seksa se otisla istusirati pa sam se ja istusirao , pa smo bili onako zagrljeni i pricali preko mobitela (translate, jer malo prica engleski).
I cijelo vrijeme nasmijana i simpaticna.
Poslje opet mi je napravila blow job i izdrkala dok nisam svršio.

Uglavnom jako sam bio zadovoljan i toplo preporucam Lorenu.
Ima ih ali je ful tesko naletit na takve.vidis iz profila bi bio reko odmah da je multi feke. Zato je dobro da tu seramo info.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh