ISTARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Najveći turn off mi je kad uopće nije ta osoba sa slike znaci to je prevara! Ionako su fotošopirane sve slike sa oglasa pa jedva prepoznaš.....a još gore kad pitaš dal priča engleski pa neznan ni riječ beknut a uredno kaže da priča...Treba se stvarno okrenut na vratima i ćao!
Da, slazem se, to laganje mi samo digne tlak i spusti kitu. Bolje bi bilo da su 3 ,ali postene ,nego 45 sa svim nekim sranjima.

Sa ovom se dog i sve super sve 5, dođem ispred isce me sliku ulaza, slikam. Govori zvoni i 3 kat i tamn zajden iz veture da ću zvonit dojde covik i dopire vrata, drži gi i govori mi udi. Sada mi glupo bilo i ja ujden nutra oden na 3 kat, ca cu. I ova pocme kenjat da smo u 2 da nisan sam da zašto nisan zvonija i bla bla bla cilu biblija pisala, a gledala me kada san dosa sa auton. Obj lipo sve al ona kenjaliga kenja i dalje. I ca je najbolje covik živi taman vrata do nje i opet zajde van I pita me kega triban da ce mi pomoc.🤣 San reka nikega i osa ca.
E sada, nikad tako zahvalan nisan bija ten coviku ki je cinija mi neugodnu situaciju i takovu uslugu.
Zajno se javin ja ovoj
Tik tak dog se i oden tamo. Zenska čista uredna ista ko na sliki, top top. (Jedino pusenje je sa i nikakvo, ali to uopće ni bitno jer sve ostalo top)
Svaka preporuka, nećete pozalit sigurno.
Još sutra je tu tako da gas.
Da, to ordiniranje po stambenim zgradama i 3 pm. Svaki susjed te gleda, a grad mali, svi se znaju. Nisu cule za pojam diskrecija. Vidis, dobro da si probao jer sam i ja gledao ovu,ali odustao. A ova Daniela mi se cinila da nije ona jer je nekako prezgodno photoshopirana da bi bila istinita :),ali odlicno da nije tako.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh