Znači u inbox sam dobio 6 poruka tipa može broj,koja je ta sa smokve,koja je Janja....
Pa šta vi ljudi radite tu,čitate li vi postove,il' čitate al ne znate što čitate?!?!
Da vidite par postova il' stranica prije vidjeli bi da je netko pitao jel netko bio sa ovom sa smokve....dakle postoji oglas negdje,na vama je samo da se potrudite doć do kontakta
I kad vam se daje broj samo tipkati,ne realizirate...
Znači ja sam dobio 6 poruka samo,a koliko poruka dobi poruka koja nudi sex,te zapravo koliko od tih dobivenih poruka ljudi dođu da joj plate...jadni mi
Ova sa smokve voli kurac,a i fali joj love pa je dala oglas,u mom postu prije piše kakva je
Ako očete sex javite joj se,ako želite ljepoticu nemojte,za to imate ege,tamo si birajte
Kad odete kod bilo koje napišite kako vam je bilo,ne se stidit,pa svi ovdje idemo na kurve i volimo sex
Janjin broj nemam jer odlučio da više ne idem kod nje,nije loša al radi face ko da ju boli a to je nemoguće jer nije velik,i prometno je kod nje jer je jeftina
Kad je sila odem u Fenix i bude bolje,sad eto ima ova iz Poreča pa eto ima žena,samo ih treba naći
A i na više mjesta uvijek imam neku kojoj se mogu javiti tako da...
Možda je meni tako dobro jer nisam previše izbirljiv i znam šta mi bitno
I Melisa je povremeno tu,javi se ona svaki put kad dođe onima koji joj sigurni,a i oglas stavi
Da mi znat jedino gdje je "punija plavuša"?
Eh ona mi je baš bila super