Ima metar idevedestOva je isto radila tanja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima metar idevedestOva je isto radila tanja
Radi li jos?Ova je isto radila tanja
Zvao sam i ne javlja se niti ne odgovara na poruke… kad zovem skretarica govori da je broj nedostupanMelissa je u Umagu, preporuka
a ti si neka dežurna forumska baba ili šta glumiš?Al mislim da si ti skupljač, ne realizator
Dečko, no stresa ti si neka dežurna forumska baba ili šta glumiš?
kamagra ti udarila u glavu na agresiju?
I mene zanima jel bio netko? Drugi tjedan moram za pulu pa da ju obiđemPozdrav je bio neko kod ove🍓Vatrena dama novoooo Pula 🍓
VATRENA PLAVUŠA OPET U AKCIJI KAD TI KAŽEM NEČEŠ POŽALITI. 42 g GRUDI 7 KRATKO U GRADU MOJE FOTKE 100% I DISKRECIJA…www.oglasnik.hr
Eto zvao je, rekla da danas odlazi. Detalje mi nije htjela reć pošto rekao za sljedeći tjedan da bi došaoI mene zanima jel bio netko? Drugi tjedan moram za pulu pa da ju obiđem
Ako mogu reć, kakiš.... Melisa već tjednima dolazi na par dana u Umag, jeste skupa al tu je. Kako znam, pa prati oglase, uvijek stavi oglas kad je u Umagu tu na ljubavnom. A i da se potrudiš u Kopru cura imaš koliko ćeš tako da te pitam šta bi ti htio? Šta misliš da bi u Umagu trebalo "proradit" da ti budeš sretan? Da bi one kucale tebi na vrata i zvale te da ih dođeš jebat??? Ne kužim. Umag ko neki velegrad zapadne istre, hrvatske, trebao bi imat više cura od Zagreba da bi "proradio"??? Svi veliki hebači, al kesu ne bi odriješili...Jbt kad ce taj Umag "proradit" nema ni jedne cure.
Ides jako...Ako mogu reć, kakiš.... Melisa već tjednima dolazi na par dana u Umag, jeste skupa al tu je. Kako znam, pa prati oglase, uvijek stavi oglas kad je u Umagu tu na ljubavnom. A i da se potrudiš u Kopru cura imaš koliko ćeš tako da te pitam šta bi ti htio? Šta misliš da bi u Umagu trebalo "proradit" da ti budeš sretan? Da bi one kucale tebi na vrata i zvale te da ih dođeš jebat??? Ne kužim. Umag ko neki velegrad zapadne istre, hrvatske, trebao bi imat više cura od Zagreba da bi "proradio"??? Svi veliki hebači, al kesu ne bi odriješili...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|