Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jbg ima to sto ima vecina su tu 40 i 50+ po tim stranicama ima tu i tamo koji mladi ali dosta ih je i fakePozdrav zena i ja trazimo par il mlađu curu za druzenje. Imamo iskustva u ovome vec godinama ali smo se zasitili starih parova s kojima se nalazimo.
Ma dosta je fake profila na zalost. Nađe se i mlađi ali dosta rijetkoJbg ima to sto ima vecina su tu 40 i 50+ po tim stranicama ima tu i tamo koji mladi ali dosta ih je i fake
Nema tu previse biranja
I mene su davno zvali neki kod VK ali kad sam vidio sliku ono izgleda ko baba ma de bjezi
Iz splita san 20 god ako zelisAko si obdaren rado bi ti dao da mi guziš ženu
Javi seTipa ja sam cura koja bi vec dulje vrijeme htjela probati s parom, no da je zena po strani u tom trenutku.
Tipa trazila sam lika s 18+ alii debljim i od tog sam odustala jer su svi bolesnici ili prestari.
Zauzeta sam no to mi bas prlja misli.
Svi su neozbiljni, javljaju se dedice..
ukoliko ima netko ovakav tu, ozbiljan molila bih da se javi. Zg
Kazem s parom mi je bas zelja probati no uz ove uvjete
Granica godina mi je 28
Ja imam 21
Moja iskustva su drugačija...Bio sam s dosta parova..Žene iz parove su među najboljim ženama s kojima sam bio..Raspon od 39-55 godina..Tako da ne bi se složio da su tamo sve babeTi ako si jebao 4 para ja ću se gol skinuti i jahati konja na gl. Trgu republike.... Možda 1max. Ostali su sve fake fake fake i još jednom fake. Nijedna stranica (smokva, ff) nije stranica sa pravim oglasima. A parovi sta budu tu su 55+ ama baš svaki!!!
Tel: 064/677-677
|
|
|