Iskustva sa parovima

ima 100% ali bojim se da ti nisi taj pojedinac,

osim što si si dao nick mustang (vjerojatno po istovjetnoj inteligenciji), nisi napisao ništa o sebi, godine, stas, prostor, afiniteti, obrazovanje, mobilnost........ misliš da ako napišeš "ja bi jebao tuđu ženu ispred muža" da će ti se netko javiti.

Nemoj te u prvoj rečenici odati da ste retardi i očekivati da će vas netko kontaktirati. BTW ova grupa ima naziv ISKUSTVA sa parovima a ne oglasnik, Mišljenja sam da ti u ovoj grupi ne budeš nikad imao što napisati. Bezveze spamaš grupu.
A izgleda da ti taj pojedinac!Ti si jedini retard ovdje ocito! A tvoj Nick je svjetski, vidi se po njemu da igras igrice po cijele dane 👍 ubuduće dok vrijedas nekoga prvo počni od sebe i svojeg života , svojeg Nicka i svoje inteligencije jer ocito je da je nemas! Kao 1 ako nisi primijetio ovo nije oglasnik gdje moras napisati nešto o sebi a kamoli obrazovanje i sl ,niti mi pada na pamet bas zbog takvih poput tebe fekera,skupljača slika za drkanje i sl! najbolje bi bilo i da parovi koji mi se jave da Pišu javno kao ja sad tebi a ne da mi se jave privatno i da govore svoje privatne informacije o sebi koje si naveo i zelje,pa sta bi probali i sta žele,traže i sl za takve drkađije kao sta si ti! Valjda cu takve stvari izmjenit sa parom koji mi se javi u strogoj diskrecij ,kako se to i radi a ne sa tobom javno !stvarno nemas nista pametno raditi u zivotu!

Par za druzenje je postalo nemoguce nac
Prije se znalo oglasavati nekoliko parova na plavom sadtog uopce nema vise

Mislim da nije to problem, parovi se s parovima tamo ljepo druže , solo žene više ne , sad su sve na only fans ;)

I Smokva je bezveze
Ne mislim na smokvu. Postoje baš siteovi za tu priču. Ima ih nekoliko koji su istaknuti. Ali ljudi se druže, mogu potvrditi iz vlastitog iskustva. Istina da je kao solo dečku teže naći par jer pretežito parovi traže parove a i kad traže dolo dečka onda je to po provjerenoj preporuci.
Solo cura malo ima ali se nađe

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh