Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mislim da sam u pravu, evo i sad kazete da se neko predstavlja kao galantni, trazi slike i sl, kad mu se kaze odredjenji iznos ne javlja se.Mislim da niste u pravu,ozbiljan par si može naći par za druženje..a i solo ženu,samo treba malo truda i kulture....najveći problem je sa solo tipovima koji traže parove za zabavu jer traže stotinjak fotografija,malo hotanja kroz poruke i kojekakve gluposti...uz sve to svi se predstavljaju kao galantni a kad im se kaže određeni iznos onda ili nestanu ili nemogu danas nego za pet,deset ili trideset dana....ali u međuvremenu se uredno javljaju sa zahtjevima za fotke,videa i naravno opisom kako bi oni jebali nečiju ženu ili curku
Sve stoji sto si rekao....Mislim da niste u pravu,ozbiljan par si može naći par za druženje..a i solo ženu,samo treba malo truda i kulture....najveći problem je sa solo tipovima koji traže parove za zabavu jer traže stotinjak fotografija,malo hotanja kroz poruke i kojekakve gluposti...uz sve to svi se predstavljaju kao galantni a kad im se kaže određeni iznos onda ili nestanu ili nemogu danas nego za pet,deset ili trideset dana....ali u međuvremenu se uredno javljaju sa zahtjevima za fotke,videa i naravno opisom kako bi oni jebali nečiju ženu ili curku
E opet se svodi na novac, ide nagrada dami, jer njenom partneru ne smeta da je neko drugi kara plus dobice neku lovu za to.ja sam dosta puta pokušao na smokvi naći par ali nije bilo rezultata...našao se jedino sa parom vipzg01 na cugi dogovarali susret nakon toga ali oni stalno zauzeti...od parova sam bio par puta sa parom 2horny dok su bili aktivni i mogu reći da je to bilo predivno iskustvo i sa 2 para iz PO nažalost niti oni više nisu aktivni....s jednima se povremeno čujem ali ne bave se više tim jbg.... to je sve bilo uz nagradu dami
Ima njih ali jako malo ih je za akcijuima parova
Može kakav mail ili kontakt vaš
ovaj Marin vas jebe u zdrav mozak)0915109541
A ne seri ajde.
Na CV-u se inace ne stavlja slika fyi
Bas bi zelili da nas drkarosi zovu u svako doba dana na tel. Odlicna ideja tulipane!
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|