marina6789
New member
javljamo seBas iskljucivo par ili moze i solo muskarac....bez ljutnje
Tnx
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
javljamo seBas iskljucivo par ili moze i solo muskarac....bez ljutnje
Tnx
Hej jutro....otkuda stejavljamo se
Ni samnom nisu htjeli prek mobitela,isao na blef i ostao ugodno iznenaden,popili cugu i otisli kod meneLjubavnica i ja smo u potrazi za parom vec skoro godinu dana...i kada treba doci do telefonskog kontakta žena-žena...onda nastaje "muk" s druge strane... ili nas ignoriraju ili ugase profil....
Jbg...tako da je to vjerojatno 95% muskih iza profila parova
Tako i mi isto.Ljubavnica i ja smo u potrazi za parom vec skoro godinu dana...i kada treba doci do telefonskog kontakta žena-žena...onda nastaje "muk" s druge strane... ili nas ignoriraju ili ugase profil....
Jbg...tako da je to vjerojatno 95% muskih iza profila parova
svejavljamo se
Jbg....sve se to na kraju tako svede....Znaci nisam jedini, i vi imate losa iskustva, ak se ovak nastavi necemo ni imat iskustva hehe
Ajmo dogovorit druzenjejavljamo se
Klasa optimist, da si napisao "neki par ove godine" ajd nekako, cuj njega, mogao si staviti i npr od 20 do 22 sataAko ima koji par za druzenje sutra u zagrebu javite se
U pravu ste, svaka rijec je na mjestuNajveci je problem sto ima previse i solo muskaraca koji traze par.
Parovi se rijetko nude, jedino sto najvise ima gay tipova iza ili onih koji skupljaju slike zena, kao javite se slikom, pa ne saljemo CV za posao.
Ja i zena trazimo jednu curu koja se sudjelovati sa nama, preko oglasa samo naslo curu iz splita koja je za lezbo akciju, uzivo nam je preostalo traziti na partyima, ne bi smo dame sa oglasnika, ipak treba nam nesto cisto jer bi razne kombinacije bile. Vec 3 godine bezuspjesno tragamo.
Jedino sto sam mogao iskusiti trojku je na Jordanovcu u salonu ostalo nista.
3 godine niko nista ej, provucemo pricu kad se negdje na moru sa nekom sretnemo ali sve na nekim pogledima ostane.
Tako da tipa komentara, veceras neki par slobodan sam i sl, ma zaboravite, veoma rijetka pojava.
Mislim da niste u pravu,ozbiljan par si može naći par za druženje..a i solo ženu,samo treba malo truda i kulture....najveći problem je sa solo tipovima koji traže parove za zabavu jer traže stotinjak fotografija,malo hotanja kroz poruke i kojekakve gluposti...uz sve to svi se predstavljaju kao galantni a kad im se kaže određeni iznos onda ili nestanu ili nemogu danas nego za pet,deset ili trideset dana....ali u međuvremenu se uredno javljaju sa zahtjevima za fotke,videa i naravno opisom kako bi oni jebali nečiju ženu ili curkuU pravu ste, svaka rijec je na mjestu
Bracni par ili par zainteresiran za druzenje, nek mi se javi na whatsapp broj 098 995 1367
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|