Hetero-gey pusenje

• Začetnik teme Začetnik teme Mrvac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jednostavno ne shvaćate. I nije se za čuditi. Za to je potreban mozak i iskustva.
A glede popova/svećenika/čega već - dok brojite krvna zrnca i razvijate svoje teorije u Bistri Donjoj ili Mrduši Gornjoj ili kojoj već rupi (iz koje niste izašli dalje od 150km te sanjate odlazak na koncert Thompsona) tako me boli kurac za vaše pokušaje psihoanalize. Vjerojatno su mi/nam bile pod jajima vaše mame, sestre a možda i kćeri kada bi došle tu na more pa se ponadale da će se udati popuste li malo stisak.
A vi se koljite i dalje tko je i po kojoj osnovi peder😂
Obično o mozgu, tu vjerojatno misliš na pamet (ako misliš), i o iskustvu govore odnosno lamentiraju oni koji to nemaju. Očigledno si čoban, koji je do jučer jebao koze i ovce, a onda za promjenu i drugog čobana koji je čuvao susjedno stado, a kad bi trebali promjenu guzili ste i pse čuvare, tako da nije čudno niti iznenađujuće da ti je normalno pušiti kurac i trpati se u šupak, i onda se nama seljačinama čuditi što nemamo dovoljno intelektualni i moralne dubine da te shvatimo.
A što se tiče toga od kuda smo došli i gdje smo završili, siguran sam da si i ti jedan od onih koji su potomci istih onih koji su se dotepsli u grad 1945. i istjerali starosjedioce i uzurpirali njihovu, odnosno našu, imovinu te uništili svu kulturu koja se stoljećima stjecala i gradila. I sada pod zastavom duginih boja borite se za prava seksualnih manjina a do jučer ste, odnosno vaši roditelji, pod crvenom zastavom takve drugačije progonili i zatvarali, zlostavljali i slali na Goli otok.
Tako da jedi govna majmune.
Siguran sam da će me Admin nakon ovoga blokirati, ali živjela nam demokracija i pravo na izražavanje

Evo da podijelim svoja iskustva :)
Mladic iz Splita, plav, mrsav, guza obla i velika. Imam nesto iskustva sa ozenjenim frajerima. Probaju kod mene prvi put i uvik se vrate, valjda jer ih temeljito i dobro obradim. A to su svi oni “ne ni ja nikad” pa se navuku :) stvarno mislin da vrhunski odradjujem posa
Bolestan si, treba da se lečiš bre !

Gdje si bio 91? - to si zaboravio 😂
Ušao u neki modus dok Thompson trešti sa radia a nalijevaš se s jeftinim mirogojčekom? 😂
Nek si i ti nešto pametno probao napisati dok sam ja jebao.
Drugi put s razumijevanjem pročitaj ono na šta odgovaraš pa ćeš i dobiti malo moje pažnje ubuduće 😂
Pozdravi ženske članove obitelji 😘

Gdje si bio 91? - to si zaboravio 😂
Ušao u neki modus dok Thompson trešti sa radia a nalijevaš se s jeftinim mirogojčekom? 😂
Nek si i ti nešto pametno probao napisati dok sam ja jebao.
Drugi put s razumijevanjem pročitaj ono na šta odgovaraš pa ćeš i dobiti malo moje pažnje ubuduće 😂
Pozdravi ženske članove obitelji 😘
Nemam potrebu za jeftinim alkoholom, u mojoj se obitelji on nikad nije konzumirao. I kad spominješ moju obitelj molio bih te da zapališ svijeću na Jurjevskom groblju, a ja ću kad stignem zapaliti za tvoje u Srbu ili Donjem Lapcu, kad stignem. Što se tiče 91 to je za mene Ad acta, a njima iz tih ratnih godina skidam kapu, jer za razliku od tvojih ratnih pobjednika iz 45, ovi iz 95 nisu ostavili krvavi trag širom Hrvatske.
A to što si ti sinoć ponovno nekome trpao svoj bijedni kurac u šupak ili si ga primao, to ti i nije baš za pohvalu.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh