Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar se mogu dica napravit na guzicuNismo mi krivi što tako lako daju čim zamiriši more
Pitate se sada tko vam je pravi tata ?![]()
Obično o mozgu, tu vjerojatno misliš na pamet (ako misliš), i o iskustvu govore odnosno lamentiraju oni koji to nemaju. Očigledno si čoban, koji je do jučer jebao koze i ovce, a onda za promjenu i drugog čobana koji je čuvao susjedno stado, a kad bi trebali promjenu guzili ste i pse čuvare, tako da nije čudno niti iznenađujuće da ti je normalno pušiti kurac i trpati se u šupak, i onda se nama seljačinama čuditi što nemamo dovoljno intelektualni i moralne dubine da te shvatimo.Jednostavno ne shvaćate. I nije se za čuditi. Za to je potreban mozak i iskustva.
A glede popova/svećenika/čega već - dok brojite krvna zrnca i razvijate svoje teorije u Bistri Donjoj ili Mrduši Gornjoj ili kojoj već rupi (iz koje niste izašli dalje od 150km te sanjate odlazak na koncert Thompsona) tako me boli kurac za vaše pokušaje psihoanalize. Vjerojatno su mi/nam bile pod jajima vaše mame, sestre a možda i kćeri kada bi došle tu na more pa se ponadale da će se udati popuste li malo stisak.
A vi se koljite i dalje tko je i po kojoj osnovi peder![]()
Bolestan si, treba da se lečiš bre !Evo da podijelim svoja iskustva
Mladic iz Splita, plav, mrsav, guza obla i velika. Imam nesto iskustva sa ozenjenim frajerima. Probaju kod mene prvi put i uvik se vrate, valjda jer ih temeljito i dobro obradim. A to su svi oni “ne ni ja nikad” pa se navukustvarno mislin da vrhunski odradjujem posa
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|