Škorpion82
Active member
Recenzije su ti super, svaka čast.Ako nekog zanima mogu staviti recenziju za ovu 50+ žensku kod Jaske.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Recenzije su ti super, svaka čast.Ako nekog zanima mogu staviti recenziju za ovu 50+ žensku kod Jaske.
Par puta zvao, ali se ne javljaJastrebarsko (50)
Žena veći dio godine provodi u ST-u ali sada navodno do kraja ljeta ostaje ovdje.
(cca.5 km od pumpe Petrol)
Cijena: 1/2 h 55€
Mislim da je Sonja ako sam dobro upamtio. Godine bi mogle biti 55+
Opuštena je i vrlo pričljiva, oblači se utegnuta u tajice i visoke čizme što na prvi dojam izgleda sasvim ok. no treba i poprilično vremena da to sve skine sa sebe no nema žurbe.
Nema požurivanja niti forsira ikakvu akciju no za moj dojam malo previše priča.
Uredna je, grudi 4, pica nije depilirana samo uređena.
Kome je to privlačno, da ljubi se i traži liz...puši ga bez filtera i fino ga guta tako da je oralna obrada dobra. Akcija naravno sa zaštitom, dobro surađuje i voli se namjestiti u više poza, nema ništa protiv žešće akcije čak bi rekao da joj i odgovara hard sex...ne radi anal.
Prostor je u kući, ugodan, uredan i čist...parking u dvorištu, sve ok.
https://www.oglasnik.hr/osobni-kont...antna-gospoda-50-g-jastrebarsko-oglas-5232436
Kak to izgleda parkiranje u dvorištu, jel otvara kapiju ili je otvoren ulaz?? Susjedne kuće uz njenu, jel suseda na prozoru i prati prometJastrebarsko (50)
Žena veći dio godine provodi u ST-u ali sada navodno do kraja ljeta ostaje ovdje.
Opuštena je i vrlo pričljiva, oblači se utegnuta u tajice i visoke čizme što na prvi dojam izgleda sasvim ok. no treba i poprilično vremena da to sve skine sa sebe no nema žurbe.
Kome je to privlačno, da ljubi se i traži liz...puši ga bez filtera i fino ga guta tako da je oralna obrada dobra. Akcija naravno sa zaštitom, dobro surađuje i voli se namjestiti u više poza, nema ništa protiv žešće akcije čak bi rekao da joj i odgovara hard sex...ne radi anal.
https://www.oglasnik.hr/osobni-kont...antna-gospoda-50-g-jastrebarsko-oglas-5232436
Ma jok...ulaz otvoren...meni se činilo dosta diskretno susjedstvo.Kak to izgleda parkiranje u dvorištu, jel otvara kapiju ili je otvoren ulaz?? Susjedne kuće uz njenu, jel suseda na prozoru i prati promet
Uglavnom zanimljivo bi moglo biti
Jesi pito radi li jošKad smo već kod babaca, nekidan sam u Sesvetama vidio onu fufu Bibu ako je se netko sjeća radila je nekad u Studentskom.
Jesi siguran da nece u split do kraja ljeta? Ja svako jutro kd se probudim prvo pogledam jel stavila oglas tek onda na posa idem hahaMa jok...ulaz otvoren...meni se činilo dosta diskretno susjedstvo.
Susjeda nije na prozoru već na ogradi!
Jbt...pa ti si se stvarno navukao na nju!Jesi siguran da nece u split do kraja ljeta? Ja svako jutro kd se probudim prvo pogledam jel stavila oglas tek onda na posa idem haha
Pa ja sam kod nje odao bar 3 puta mjesecno haha meni je ona superJbt...pa ti si se stvarno navukao na nju!
Ja samo prenosim info koju mi je sama rekla.
Jel pozuruje bakaJbt...pa ti si se stvarno navukao na nju!
Ja samo prenosim info koju mi je sama rekla.
Ništa ne požuruje, dapače ženska je baš opuštena i ne štedi picu jer zna da se neće potrošitJel pozuruje baka
Znaci moze se ostat duzeNišta ne požuruje, dapače ženska je baš opuštena i ne štedi picu jer zna da se neće potrošit
Imas neki aktivni broj od nje ili?Jastrebarsko (50)
Aj dajImam ja ali se ne javlja niti na wap odgovara
Izgleda da nam se doselila u grad.Ništa ne požuruje, dapače ženska je baš opuštena i ne štedi picu jer zna da se neće potrošit
Koliko je cijena. Koliko ima godIzgleda da nam se doselila u grad.
Daj mi reci, kakva je u faci i dali ima kakvu guzicu i bokove?Ne odgovaram na SMS, šarmantna gospođa 50 g - Zagreb - Trešnjevka
Mazna gospođa plavuša 168/60/3, ljubiteljica erotskog rublja, visoke potpetice - Ne odgovaram na SMS, želite opuštanje…www.oglasnik.hr
Jel ric o doticnoj???Izgleda da nam se doselila u grad.
Daj mi reci, kakva je u faci i dali ima kakvu guzicu i bokove?Ne odgovaram na SMS, šarmantna gospođa 50 g - Zagreb - Trešnjevka
Mazna gospođa plavuša 168/60/3, ljubiteljica erotskog rublja, visoke potpetice - Ne odgovaram na SMS, želite opuštanje…www.oglasnik.hr
Zvao prije 2 tjedna i rekla da radi samo masažu i fetishe. Ova prvaJel ric o doticnoj???
Split
Atraktivna profinjena gospođa 52 god., 170/63/3, podijelila bi ugodne trenutke s kulturnim gospodinom uz maksimalnu…www.oglasnik.hr
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|