Bok,javi te se na tonipaskalin13@gmail.com,moram vas nesto pitatiMa jesam, bez brige. Al uvijek kad pišem o ovom napalim se
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bok,javi te se na tonipaskalin13@gmail.com,moram vas nesto pitatiMa jesam, bez brige. Al uvijek kad pišem o ovom napalim se
Kod kuce u wc xDAjmo malo na kojim mjestima najvise volite svrsiti?
Ja najviše volim svršiti u slatku i vrelu pičku,pa u guzu i kad ševim u misionarskoj pozi,također volim pošpricati svoju ženu po trbuhu i sisama.Kad ju ševim u dogi pozi,onda ju volim poprskati spermom po leđima.I uskoro zaboravih napisati,također obožavam kad joj svršim duboko u grlo.Ajmo malo na kojim mjestima najvise volite svrsiti?
Kako uspijes izdrzat 7 dana da je svrsis hahahh ja ne mogu 1Ako je volim - u nju.
Kurvama - ako postoji opcija da guta onda obavezno doplatim za gutanje.
Ako ne guta - onda mi je bolje po faci. I naravno bar nedelju dana ne svršavam da bi bilo više sperme.
U vojsci prvi put nisam dve nedelje tačno jer smo bili prezauzeti, imali borbene smene po 24h/7 i nisam ni video ni pomislio na žensko. I odem da se istuširam uveče, imali smo tuš kabinu, nije bilo ono čoporativno kupanje i uperim ja tuš da se operem dole i krene da prska samo od sebe, ogromna količina sperme i strava osećaj. Od tad ponekad pravim pauze kad ima razloga, imao sam devojku koja je išla u drugi grad u školu pa sam po 5-6 dana pravio pauze bez problema, teško je samo prva dva dana.Kako uspijes izdrzat 7 dana da je svrsis hahahh ja ne mogu 1
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|