Irena
Well-known member
Ne znaš ?a gdje ti irena volis da ti se svrsi?
I ti sebe smatraš muškarcem i j*bačem...cccc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znaš ?a gdje ti irena volis da ti se svrsi?
Ti se pokrij po ušima i samo šuti...Voli kad joj se isprskaju stopala
Jel' moguće da uz to što si toliko nesposoban da si još još i više nepismen...Kako mi dizes zivce izjeba bi te svrsio na stopala i natra te da to polizes
Tako je! Pokaži joj kako roda biber meljeKako mi dizes zivce izjeba bi te svrsio na stopala i natra te da to polizes
Posebno kada su u pitanju perverzni bolesnici koji psuju a uz to i prijete, ali dobro...Tako je! Pokaži joj kako roda biber melje
Btw, nije u redu objavljivati privatne prepiske, ni s muške ni sa ženske strane.
Čuj to, vrana vrani ne kopa oči... Ne podržavam psovke ni prijetnje (jer ja ne radim ni jedno ni drugo), ali znaš dobro kud si došla. Šta si pod golišavim slikama na sex-forumu očekivala? Da ti mole krunicu u inboxu? Kao, "ne pecajte se, ne palite se na mene", a istovremeno staviš polugolu sliku i hvališ se kako imaš još toga u mobu. Ponašaš se ko provokatorica željna pažnje i nju si i dobila. Ispod svake poruke je gumb "Prijavite", tko pretjera lako ga se riješiš.Posebno kada su u pitanju perverzni bolesnici koji psuju a uz to i prijete, ali dobro...
Vrana vrani ne kopa oči...
Svršim ti u facu ko vrana mrtvacu!Posebno kada su u pitanju perverzni bolesnici koji psuju a uz to i prijete, ali dobro...
Vrana vrani ne kopa oči...
Gledaj ovog pjesnika paćenikaSvršim ti u facu ko vrana mrtvacu!
ko kaze da se smatram muskarcem i jebacem? nemoj imat predrasude. bolje, otkrij mi senzualnu stranu sebe. reci gdje volis da ti se svrsi ali ne bilo gdje, reci svoje tajno mjesto za koje zna samo muskarac koji nije pravi.Ne znaš ?
I ti sebe smatraš muškarcem i j*bačem...cccc
ja cu bit razocaran ako irena nije musko. i to ne musko koje trola, nego lik koji pokusava pronaci zenu u sebi.Čuj to, vrana vrani ne kopa oči... Ne podržavam psovke ni prijetnje (jer ja ne radim ni jedno ni drugo), ali znaš dobro kud si došla. Šta si pod golišavim slikama na sex-forumu očekivala? Da ti mole krunicu u inboxu? Kao, "ne pecajte se, ne palite se na mene", a istovremeno staviš polugolu sliku i hvališ se kako imaš još toga u mobu. Ponašaš se ko provokatorica željna pažnje i nju si i dobila. Ispod svake poruke je gumb "Prijavite", tko pretjera lako ga se riješiš.
Pa cijeli život do sada ti je bio potpuno razočarenje...neka ti netko pomogne jadovane...ja cu bit razocaran ako irena nije musko. i to ne musko koje trola, nego lik koji pokusava pronaci zenu u sebi.
zasto se tako lako pecas kad se ponasas kao neuhvatljiva za lose mamace?Pa cijeli život do sada ti je bio potpuno razočarenje...neka ti netko pomogne jadovane...
al mora se priznat da je djeva s fotke lijepo uskladila boju haljine s vratima wc-aDobre pločice.
Je. Te 25-godišnje skromne studentice prava iz zaselaka podno Vlašića u srednjoj Bosni oduvijek imaju stila...al mora se priznat da je djeva s fotke lijepo uskladila boju haljine s vratima wc-a
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|