Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Probaj u Njem.grad Starnberg ima ih koliko hoces...sa zlatnim wc-ima za pese cak...provjerenoA da je naci neku bakicu koja ima para i lagano onda ...
Zašto mislite da nema studentica koje se karaju za 60-70 eura?Nisi ti kriv što pišeš ovakve gluposti, laži i bajke za malu djecu, krivi su oni koji su još veći glupani od tebe pa ti povjeruju u ono što napišeš...
Ma siguran sam da ima, al kad si u braku nemres bas puno po tim mrezamaZašto mislite da nema studentica koje se karaju za 60-70 eura?
Ima ih naravno, ali ne ove koje se reklamiraju u oglasnicima.
Nađe se preko face, inst,. Badoo,tinder....ponudis i pristanu, naravno ako si joj donekle zgodna.
Tako da slažem se da ima po toj cijeni mladih pickica
Ima nekih koji mogu, to nije sport za mene. Samo na sigurnoMa siguran sam da ima, al kad si u braku nemres bas puno po tim mrezama
Pa šta onda pominješ ako nećeš da deliš info?@franezadar nije to za tebe drug, za ovo moraš imati toliko dubok džep da dno džepa vrhovima prstiju ne možeš dokučiti,
Drži se Plavog oglasnika i maserki od po 200 kn
A kaj si ti pimp?Nestasna Ana, sex, fetishi, dominacija...
Zainteresirani, javi te se na ananestasna@gmail.com
Ja sam zainteresiranPozz,
Imam 27 godina, voljna sam upoznat muškarca ali bez fizičkog kontakta.
Bilo koji drugi način komunikacije dolazi u obzir. Ako je netko zainteresiran neka mi se javi !
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|