Dariosused
Active member
Curice zgodne se jebu satima za 500 kuna, ne pitajte me gdje ih pronalazim i ne šaljite mi poruke... A vi kuoujte aute
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prvo nije u Argentini meni je rekla da je iz okolice SplitaEvo ja joj uplatio Mercedesa C200, nadam se da će biti zadovoljna. Nisam joj još javio, evo danas ću. Zna li tko kako je je s prijevozom auta do Argentine?
Super, uštedit ću na prijevozuPrvo nije u Argentini meni je rekla da je iz okolice Splita
Kupi pa ćeš saznatiMožda je glupo pitanje ali da li se ispalti kupitiLjubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Malo tko se daje za siću osim ako ti je sića 200-300 euraČuo sam priču da naše studentice daju za siću, ali nikako da se uvjerim u to.
Gdje ih nađeš? Daj mi pošalji neke kontakte.Curice zgodne se jebu satima za 500 kuna, ne pitajte me gdje ih pronalazim i ne šaljite mi poruke... A vi kuoujte aute
Ovisi što je za tebe sitniš. Kod nas ispod 3700kn po susretu neće ni pogledati poruku.Čuo sam priču da naše studentice daju za siću, ali nikako da se uvjerim u to.
500 kuna redovito sam karao i karam curice... Trudi se, eh da je lako nać, nije, ali jbg, trudi se i nemreš bit nakata, moraš dobro izgledat za taj iznos, objektivnoOvisi što je za tebe sitniš. Kod nas ispod 3700kn po susretu neće ni pogledati poruku.
A kolega pitanje , gdje ih nades pretežito Instagram ,tinder ,Badoo ili sto vec ...kad je 500 kn u pitanju to je topčina ...500 kuna redovito sam karao i karam curice... Trudi se, eh da je lako nać, nije, ali jbg, trudi se i nemreš bit nakata, moraš dobro izgledat za taj iznos, objektivno
Curice zgodne se jebu satima za 500 kuna, ne pitajte me gdje ih pronalazim i ne šaljite mi poruke... A vi kuoujte aute
Nisi ti kriv što pišeš ovakve gluposti, laži i bajke za malu djecu, krivi su oni koji su još veći glupani od tebe pa ti povjeruju u ono što napišeš...500 kuna redovito sam karao i karam curice... Trudi se, eh da je lako nać, nije, ali jbg, trudi se i nemreš bit nakata, moraš dobro izgledat za taj iznos, objektivno
Jbg stari, ako nisi zgodan, tražit će 10 x veću cijenu, ja ti tu nisam kriv da mrziš cijeli svijet zato...Nisi ti kriv što pišeš ovakve gluposti, laži i bajke za malu djecu, krivi su oni koji su još veći glupani od tebe pa ti povjeruju u ono što napišeš...
Ja ne mrzim nikoga, samo ne volim neistine i ortodoksne laži.Jbg stari, ako nisi zgodan, tražit će 10 x veću cijenu, ja ti tu nisam kriv da mrziš cijeli svijet zato...
500 kuna redovito sam karao i karam curice... Trudi se, eh da je lako nać, nije, ali jbg, trudi se i nemreš bit nakata, moraš dobro izgledat za taj iznos, objektivno
Haha.. Taj odnos se zove pay pig... Ove naše Hrvatice su za propucat sePozz,
Imam 27 godina, voljna sam upoznat muškarca ali bez fizičkog kontakta.
Bilo koji drugi način komunikacije dolazi u obzir. Ako je netko zainteresiran neka mi se javi !
Svaka cast ako ti mos jebat satima,ja jebem 5 do 10 minutaCurice zgodne se jebu satima za 500 kuna, ne pitajte me gdje ih pronalazim i ne šaljite mi poruke... A vi kuoujte aute
Ližem satima i jebem ko tiSvaka cast ako ti mos jebat satima,ja jebem 5 do 10 minuta
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|