JebacPero
Member
Može i meni kontakt ako nije problem. HvalaPoznajem high class djevojku koja radi u hotelu i ne oglašava se. Između ostalog Gang je također opcija. Samo za one dubljeg džepa a ukoliko ste ozbiljni mogu vas spojiti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može i meni kontakt ako nije problem. HvalaPoznajem high class djevojku koja radi u hotelu i ne oglašava se. Između ostalog Gang je također opcija. Samo za one dubljeg džepa a ukoliko ste ozbiljni mogu vas spojiti.
posalji kontakt molim tePoznajem high class djevojku koja radi u hotelu i ne oglašava se. Između ostalog Gang je također opcija. Samo za one dubljeg džepa a ukoliko ste ozbiljni mogu vas spojiti.
Info iz prve ruke,od mase jebaca koji su se javili curi,rezervirali svoje mjesto..na dogovorenom terminu pojavio se samo jedan!stala priča, a dečki?
Niko da podjeli neko iskustvo, a toliko vas se javilo
JaPozdrav,
Koliko vas je spremno da se pridruzite gang bangu nad jednom damom 40 godina u zg?
Kakvi debili, nisu u stanju ni na dogovoreni gang bang doći.Info iz prve ruke,od mase jebaca koji su se javili curi,rezervirali svoje mjesto..na dogovorenom terminu pojavio se samo jedan!
Svi se zasrali..
koja je to bila!?Info iz prve ruke,od mase jebaca koji su se javili curi,rezervirali svoje mjesto..na dogovorenom terminu pojavio se samo jedan!
Svi se zasrali..
Ova koja je dala oglas za gang,prije cca. 3 tjedna..pogledaj moj komentar na stranici prije..koja je to bila!?
vidio, a vidio i novi oglas solistica je sad. dečki bi ali nemaju muda. piše u novom oglasu da nije nitko došao samo jedan. sramotnoOva koja je dala oglas za gang,prije cca. 3 tjedna..pogledaj moj komentar na stranici prije..
da nisi ti bio taj jedan!?vidio, a vidio i novi oglas solistica je sad. dečki bi ali nemaju muda. piše u novom oglasu da nije nitko došao samo jedan. sramotno
Ne..ali poznam curu,družili se više puta u raznim kombinacijama..da nisi ti bio taj jedan!?
da nisi ti bio taj jedan!?
jel dobra!? jbg kad samo drkoši bi u tzv. akcijuNe..ali poznam curu,družili se više puta u raznim kombinacijama..
Nakon ovakvog zajeba,odustala je od sličnih dogovora sa forum-jebačima..tj.drkačima..
istinita slika na oglasu ili fake!?jel dobra!? jbg kad samo drkoši bi u tzv. akciju
Slika je njena,orginal..istinita slika na oglasu ili fake!?
mala je bomba. znači na mail se javiti!?Slika je njena,orginal..
Drzi se dogovora,oko cijene se moze razgovarat..ima dosta obaveza,pa treba biti uporan i cekat na odgovor.
Pogotovo sad kad je objavila oglas..
Da..dobar provod..mala je bomba. znači na mail se javiti!?
probat ćuDa..dobar provod..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|