Gang bang

Dali ikog zanima gangbang na mojoj ženi? Ima 24 god, javite mi se u private sa viber brojem da vam se osobno javim, imamo prostor a mozemo i sad kad je toplije i negdje u šumi daleko od sviju, imamo iskustva s jos jednim deckom pokraj nas, a sljedeca zelja nam je jedan grubi gangbang, imamo jako bujnu maštu, planiramo da ja vezan gledam sta joj se radi, sve detalje i nase slike dobiti cete kad mi se javite, napraviti cemo grupni chat, rekla je da zeli max 4 decka, ali iznenadit cu je i sa više, biram 6 najspreminijih, javite se

Dali ikog zanima gangbang na mojoj ženi? Ima 24 god, javite mi se u private sa viber brojem da vam se osobno javim, imamo prostor a mozemo i sad kad je toplije i negdje u šumi daleko od sviju, imamo iskustva s jos jednim deckom pokraj nas, a sljedeca zelja nam je jedan grubi gangbang, imamo jako bujnu maštu, planiramo da ja vezan gledam sta joj se radi, sve detalje i nase slike dobiti cete kad mi se javite, napraviti cemo grupni chat, rekla je da zeli max 4 decka, ali iznenadit cu je i sa više, biram 6 najspreminijih, javite se
Zvučis dosta kao sprd al ako si for real traži dečke neki recent test na bolesture. Bivša mi je obožavala gang bangove, ja sam za svaki session inzistirao na novom testu i da koliko toliko znamo ljude. Kad smo prekinuli ona je nastavila bez testova i naravno legenda je pobrala HIV prije par mjeseci. Nije za zajebavati se. Isto vrijedi i za vas mamlaze koji idete na takve "evente", now isplati se sjebat si život, test prije test poslije amigo!

Evo sa ovom se može organizirati gang bang, to bi bilo 1000 EUR po osobi. Ako ste zainteresirani javite se....

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh